alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

vandrarskor herr

 
[32]

Vandrarskor för herrar

Kombinera stil med sport och fritid med adidas skor för herrar. adidas skor för herrar gör inte bara avtryck med sin stil utan ligger även i framkant när det kommer till komfort. Om vandring är din hobby behöver du säkerställa att fötterna får rätt stöd. Skor från adidas kombinerar komfort med stil och teknologi för att ge ett pålitligt stöd när du ägnar dig åt dina favoritaktiviteter. Dina vandrarskor jobbar hårt och hjälper dig att göra ett statement. Den teknologi och de material som tagits fram av adidas har till uppgift att ge fötterna ett långvarigt och välgörande stöd. Med dessa vandrarskor för herrar kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – vandrarskor för herrar från adidas

Missa inte äventyren utanför de väl bevandrade vägarna. Vi har ett komplett urval av produkter för minnesvärda äventyr i det fria: vandrarskor från adidas.

Vi säljer vandrarskor tillverkade av läder, syntetläder och textil.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med vandrarskorskollektioner som Five Ten och TERREX ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Snö och regn? Starka vindar? Ojämna spår? Inga bekymmer! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under äventyren i bergen och ser till att du står på stadiga fötter.

Våra mest innovativa teknologier, som STEALTH, PRIMALOFT och GORE-TEX, hjälper dig att höja prestationerna. Mellansulan med BOOST bidrar med maxad kraft steg efter steg steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin skapat. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft i vartenda steg så att du håller dig fulltankad med energi. De har inte bara gjort det på gatan utan även på världsscenerna – skor från adidas är hyllade internationellt och är ett tydligt statement. Våra kollektioner med vandrarskor inkluderar RDY, Parley och Clima. Miljöskydd är viktigt för oss. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöhänsyn med superfunktionell design. adidas är populärt bland atleter och sneakerfans. Vi har en rad olika modeller för att möta dina specifika behov. Våra vandrarskor finns i grått, blått, beige och många andra färger.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Atleter vet hur avgörande de små besluten är för en seger eller nederlag. Bli inspirerad av våra produkter för män och få bästa möjliga stöd på vägen mot nästa mål. Gå din egen väg på utförsåkningen, snowboardåkningen, urban sporten eller vandringen. I vårt breda utbud hittar du skor för terräng. Vandrarskor för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att uppnå dina mål varje dag.