alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

klättring kläder

 
[19]

Kläder för klättring

Vad driver dig? Sportig design, lediga retrovibbar och ett brett urval av mångsidiga outfits ger inspiration till en ledig streetstil. När du tränar klättring krävs viljestyrka för att nå målen. adidas plagg är tillverkade av material som håller dig bekväm och följer dina rörelser – så att du kan fokusera på att prestera. Kläder från adidas sitter perfekt och fungerar som ett praktiskt lagerplagg. Alla kläder för klättring från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – kläder för klättring från adidas

Missa inte äventyren utanför den bekväma stadsbilden. Vi har ett brett utbud av produkter för minnesvärda friluftsäventyr: kläder från adidas.

Bomull, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra kläder. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns behagliga mot huden eftersom man inte svettas kraftigt i dem. Materialet är idealiskt om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt lätt träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som TERREX eller Five Ten – med adidas-kläder gör du inte enbart intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Dåligt väder? Ruggiga vindar? Ojämna spår? Oroa dig inte! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under äventyren på höga höjder och ser till att du står på stadiga fötter. Superfunktionell teknologi som CLIMAPROOF, CLIMASTORM och RAIN.RDY utgör grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar kläder i kollektionerna RDY och Clima. Våra kläder finns i blått, svart, grönt och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer och herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra exakt det. Visa din alldeles individuella stil med kläder för klättring från adidas.