alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

TERREX Free Hiker

 
[35]

adidas TERREX Free Hiker

adidas outdoor skor har länge varit i framkanten när det kommer till skor för vandring och terräng. Redan i slutet av 70-talet blev adidas första lätta vandringssko, adidas Super Trekking, känd då klättraren Reinhold Messner använde den för sin första uppstigning på Everest. adidas har fortsatt sin tradition av innovation genom att skapa nya designlösningar och genom att använda högteknologiska material som GORE-TEX® och gummit Continental™. adidas TERREX Free Hiker är en produkt av denna utveckling och är en lätt vandringssko som gör långa vandringar bekväma.

Material för optimal prestation under vandringen

adidas TERREX-skor är gjorda för att du ska vara både bekväm och säker i terrängen. Modellen adidas TERREX Free Hiker är anpassad efter långdistansvandringar och är extra lätt för bättre ork. Ovandelen i Primeknit har en strumpliknande konstruktion som omsluter foten vilket ger en följsam och tätt sittande känsla. Detta gör skorna till en del av foten för bekväma och energifulla steg. Med en yttersula i gummit Continental™ har skorna bra grepp på ojämnt underlag samt på våta och hala ytor. Med en mellansula i Boost får du även en responsiv stötdämpning vilket ökar din energi och låter dig vandra längre. För att hålla fötterna torra finns adidas TERREX Free Hiker i GORE-TEX® som både låter fötterna andas men även fungerar vattentätt.

Design gjord för maximal prestation

adidas TERREX Free Hiker är inte bara gjorda med högpresterande material, men är även utformade för att ge dig så bra skydd som möjligt när du är ute i terrängen. Med en kraftig hälkappa får du en stabil passform och med snörknytning kan du låta ovandelen i Primeknit anpassas efter dina fötter. Med en formgivande tåhätta har skorna även en tålig förstärkning som ger skydd åt fötterna. Längs med sidorna finns diskreta adidas 3-Stripes för att fortfarande andas en klassisk sportstil.