alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Free Hiker-skor

 
[46]
Med högteknologiska adidas FREE HIKER-skor får du både stabilitet och komfort för dina fötter under vandringar och friluftsaktiviteter. Orka ännu längre under dina strapatser och utforska nya miljöer med bekväma skor.

Utforska vildmarken med FREE HIKER-kängor

Med rätt vandringskängor kan du utforska lederna med självförtroende. Ge dig ut på långa vandringar i ojämn terräng och i alla väder med adidas FREE HIKER-kängor. Dessa vandringsskor kommer i en mängd olika modeller och ger dig en skön omslutande passform för bekväma steg. Med en stötdämpande mellansula skyddar du både fötter och leder från stötar och får extra energi i dina steg. Ovandelar som andas samtidigt som väta stöts bort gör att du håller fötterna torra från både svett och regn. Skorna kommer i storlekar för både vuxna och barn för att hela familjen ska kunna dra nytta av teknologin.

 

Vandringskängor som låter dig ta dig fram i ojämn terräng

Vare sig du ska ta dig fram i ojämn, hal eller svår terräng är FREE HIKER den perfekta vandringsskon. Med denna känga får du stabila steg tack vare greppande och grova yttersulor. Dessutom gör den omslutande passformen att fötterna fixeras för att du ska få så bra balans som möjligt. Med material som leder bort fukt från huden och som samtidigt andas får du skön ventilation och torra fötter även under långa strapatser. För extra stabilitet kan du välja modeller som går upp över ankeln för att fixera ytterligare.

 

Få ut det mesta av dina vandringskängor

adidas vandringskängor ger dig de bästa förutsättningarna för att hålla dig bekväm under friluftsaktiviteter. Matcha dina kängor med adidas vadderade strumpor för att få ytterligare skydd mot friktion och stötar under långa vandringar. Att hålla fötterna torra och bekväma är A och O för att orka, men du hittar även annan vandringsutrustning som gör att du håller dig bekväm i vildmarken. Matcha till exempel dina FREE HIKER-kängor med vattentäta jackor och slitstarka vandringsbyxor.