alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Snowboardbyxor

 
[20]

Susa ner för backen i adidas bekväma och funktionella snowboardbyxor

adidas snowboardbyxor håller hög kvalitet och är utvecklade för att ge åkarna ultimata möjligheter i det hårda klimat som råder i fjällvärlden. Byxorna finns i flera olika modeller och utformningar så du enkelt kan välja ett par som passar dig samt uppfyller de krav som du ställer när du åker bräda. Bakom designen av byxorna står ett företag känt för sin innovation och kunskap inom området. Alla plagg har hög andningsförmåga och är vattenavvisande, och materialen varierar men kan bland annat vara elastan, nylon och polyester eller olika kombinationer av de ovanstående. Många av byxmodellerna har speciella detaljer som till exempel förstärkta partier som knän eller muddar, axelband, snölås, smart placerade fickor och mycket annat. Så när du väljer byxor bör du spana in detaljerna för att vara säker på att få de extra funktioner som du vill ha.

Snowboardbyxor från adidas gör åkningen lättare

Som alla snowboardåkare vet är utrustningen väldigt viktig för hur åkningen skall bli. Detta gäller inte bara brädan utan såklart även kläderna. och framför allt snowboardbyxorna. Ett par bra byxor håller dig inte bara varm utan skyddar också mot vind och väta. Dessutom är rörelsefriheten väldigt viktigt så du verkligen kan ta ut svängarna ordentligt i backen. Med ett par snowboardbyxor från adidas kommer åkningen inte bara bli roligare utan också enklare. Tack vare byxornas extremt höga funktionalitet kan du åka en hel dag utan några som helst problem. Snowboardåkningen kommer tas till en helt ny nivå när du slipper fundera över hur dina kläder skall klara av de utmaningar som du ställer dem inför. Med ett par snowboardbyxor från adidas i din ägo är det bara att ge dig ut i backen och köra hårt - byxorna kommer att palla trycket och hänga med i varje backe.