alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Snowboardjackor för dam

 
[13]

Damsnowboardjackor håller dig varm oavsett väder

Oavsett om du gillar snowboarding eller bara vill hålla värmen uppe är någon av våra damsnowboardjackor något som passar dig när du är i backen eller på stan. Vissa skulle vilja påstå att Sverige har något av ett extremväder, speciellt när vintern är kommen och snön yr, men för oss som är vana vid vårt väder vet att det egentligen inte är extremt om man bara har på sig ordentliga kläder så som en snowboardjacka för dam. Visa vad du går för i parken när du hoppar över räckena, bänkarna och visar upp dina senaste snowboardtricks, eller åk bara lugnt ner för backen i din sköna snowboardjacka för dam.

Snowboardingjackor för kvinnor som reglerar kroppstemperaturen

Isolering är nyckeln till att hålla dig varm, välj mellan olika isoleringar som bland annat PrimaLoft®, som är en syntetisk isolering eller en dunstoppad jacka som hjälper dig att behålla värmen och komforten. Materialet på utsidan av en snowboardjacka för dam är tillverkat i slittåligt material så som Ripstop. Dessutom är damsnowboardjackor ventilerande och vattenavvisande i PFC-fria material så du kan hålla dig torr både från svett och snö eller regn. Om du känner dig kall om öronen kan du enkelt dra upp huvan och justera den med dragskon för bättre passform. När du ofta är på språng kan det vara skönt med en snowboardjacka som går att packa ihop i den egna fickan så den enkelt kan bäras som en väska för att spara plats. Självklart kan du förvara dina mindre värdesaker i någon av de medföljande fickorna. Då snowboarding kan bli riktigt varmt har vi strategiskt gjort bodymapping på alla svettzoner som hjälper dig att reglera din kroppstemperatur så du slipper bli blöt och nedkyld från din egen svett. Den hela dragkedjan gör det lättare att ta på och av jackan och reflexdetaljerna gör att du syns i mörkret. Det är dags att visa vad du går för i backen!