alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

skidkläder dam

 
[31]

Skidkläder för damer

Har du också extremt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna är avgörande. Med våra outfits för damer får du perfekt stil utan att du behöver förlora dynamiken. Tänj på gränserna och förverkliga dina drömmar med skidkläder från adidas outdoorkollektioner – det spelar ingen roll om du har lämnat staden bakom dig eller upptäcker vindlande kullerstensgator. Alla skidkläder för damer från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – skidkläder för damer från adidas

Nylon, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att producera våra skidkläder. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi vill rädda våra hav. För vår egen skull och för kommande generationers skull. Genom att använda återvunna material genererar vi mindre avfall och hushåller med resurserna.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som TERREX eller Performance – med adidas-skidkläder drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Regnigt väder? Starka vindar? Steniga stigar? Oroa dig inte! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under äventyren i bergen och ser till att du står på stadiga fötter. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som sätter sina egna moderegler.

Våra mest innovativa teknologier, som PRIMALOFT och TECHFIT, hjälper dig att höja prestationerna. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMAWARM, AEROREADY och CLIMALITE. Våra kollektioner med skidkläder inkluderar DESIGNED4TRAINING, RDY och AlphaSkin. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras omsorg om vår miljö med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden formar grunden i hela kollektionen. Vi har skidkläder i svart, orange, grått och många andra färger.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. Gå din egen väg på längdskidåkningen, maratonloppet, snowboardåkningen, tävlingen eller vandringen. Visa din alldeles individuella stil med skidkläder för damer från adidas.