alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Dam · Terränglöpning

 
[170]
1 / 4
Sida:av 4

Känn skillnaden med adidas skor för terränglöpning för damer

När du känner att du är ett med naturen kan du fokusera totalt. Nästa steg, nästa andetag. Våra skor för terränglöpning för damer hjälper dig att få rätt känsla i spåret genom att ge dig skön dämpning och grepp på praktiskt taget vilket underlag som helst. Du kan tänka mindre på var du sätter fötterna och mer på att sätta personliga rekord, precis som det ska vara. Skorna har också funktionell teknologi som effektivt transporterar bort fukt så fötterna håller sig torra inifrån och ut. För ju bekvämare du känner dig, desto hårdare orkar du träna.

Boosta din löpning med värmande lager för terränglöpning

Tänk dig en härlig vårdag, när solen lyser och temperaturen är precis lagom för en skön runda i skogen. Du som är en erfaren löpare vet att vädret inte alltid samarbetar på det här sättet. Nej, du ger dig ut i regn, rusk och snö – och då behövs det plagg som levererar. I vårt sortiment av kläder för terränglöpning för damer kan du hitta lagerplagg som håller dig varm och torr, oavsett årstid och väderlek. Börja med tunna baslager, fyll på med lagom mellanlager som håller kvar värmen och avsluta med skalplagg som skyddar dig från väta och vind. Då kommer varje löprunda att kännas som den där soliga vårdagen. Nästan i alla fall.

Ta hand om din utrustning på rätt sätt

Terränglöpning kan stundtals vara utmanande, inte bara för dig utan också för dina kläder och skor. Därför är det viktigt att du ser till att rengöra och vårda dem på rätt sätt. Följ alltid tvättanvisningarna på respektive plagg. Till exempel rekommenderar vi i allmänhet att du tvättar kläderna på låg temperatur och låter dem lufttorka. Rengör också skorna regelbundet med en lämplig produkt, särskilt när de har blivit leriga. Och glöm inte att impregnera dem för att göra de vattentäta och mer smutståliga.