alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Vandringsbyxor för damer

 
[8]

Vandringsbyxor för damer minskar din oro

Att vara ute i naturen hjälper när man vill glömma bort allt det där som känns jobbigt, även om det bara är för en liten stund så kan det vara allt du behöver för att lyckas återhämta dig och hitta en kreativ lösning till dina problem. Dock kan en annan oro dyka upp när du är ute och vandrar i vildmarken så som fästingar som du gärna vill slippa få på dina bara ben eller andra saker du hittar ute i naturen. Med ett par vandringsbyxor för damer kan du enkelt vandra genom de olika platserna utan att oroa dig och istället bara njuta av din tillvaro och den vackra naturliga omgivningen runt omkring dig.

Trekkingbyxor för damer tillverkade i tåligt material

Om du är sugen på en lång dag ute i naturen är det viktigt att du har kläder och skor som är anpassade för det växlande vädret. Ett par vandringsbyxor för damer kommer i stretchigt och lätt material för att tillåta dig att röra dig med lätthet oavsett om du vandrar på bar mark eller klättrar upp för ett berg mot toppen. Det bästa är att du enkelt kan anpassa passformen med hikingbyxor för damer med hjälp av dragskon som kommer i linningen och på bensluten. För att du ska hålla dig torr genom vandringsturen kommer trekkingbyxor för damer med PVC-fritt, vattenavvisande material som hjälper till att avvisa lätt regn och snö. Det finns även smarta meshinfällningar som hjälper till att avleda svett. Om solen står på kan du lugna dig då damhikingbyxor kommer med ett UV-skydd på 50+. Ta med dina små nödvändigheter och förvara de enkelt i fickorna med dragkedja. Ditt inre barn är redo att komma ut och leka i naturen och så är du, släng på dig ett par slitstarka damtrekkingbyxor och förbered dig för en eller flera dagars äventyr.