alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

vandringsjackor dam

 
[66]
1 / 2
Sida:av 2

Vandringsjackor för damer

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna är avgörande. Med våra outfits för damer får du perfekt stil utan att förlora dynamiken. När du tränar vandring krävs uthållighet för att nå mållinjen. adidas plagg är tillverkade av material som håller dig bekväm och följer dina rörelser – så att du kan ge allt. Världen väntar på dig. adidas vandringsjackor skyddar dig i alla väder – till skogs, i bergsterräng och i staden. Med dessa vandringsjackor för damer kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – vandringsjackor för damer från adidas

För alla som vill fly staden över helgen och testa en friare tillvaro: vandringsjackor från adidas.

Nylon, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att producera våra vandringsjackor. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger plasten en ny roll och använder den som ett återvunnet material i produktionen av våra produkter.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med vandringsjackor från märken som Performance och TERREX. Funktionell design och funktion som du kan räkna med vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex. Performance är framtagen för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion.

Våra mest innovativa teknologier, som PERTEX, GORE-TEX och PRIMALOFT, hjälper dig slå ditt personbästa. Superfunktionell teknologi som CLIMASTORM, CLIMAPROOF och COLD.RDY lägger grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. MyShelter, Parley och RDY är våra mest omtyckta kollektioner med vandringsjackor. Det är viktigt för oss att skydda planeten. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats ihop på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöskydd med superfunktionell design. Våra vandringsjackor finns i grått, vinrött, rosa och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppdatera din alldeles egna, autentiska look. Maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra precis det. När framtiden börjar är upp till dig. Välj våra vandringsjackor för damer från adidas – nu är stunden inne.