alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Five Ten-skor

 
[55]
adidas Five Ten Trailcross XT
adidas Five Ten Trailcross Pro in action
adidas Five Ten Trailcross XT
adidas Five Ten Trailcross Pro in action
adidas Five Ten Freerider Pro in action

FIVE TEN FREERIDER

Åk var som helst och cykla som du vill med Five Ten Freerider MTB-serien
1 / 2
Sida:av 2

Bemästra naturen i dina adidas Five Ten

adidas Five Ten är ledande när det gäller att ta fram funktionella skor för cykling, klättring, vandring, hiking och andra utomhusaktiviteter. De är tillverkade av material som håller hög kvalité, andas, tillhandahåller komfort och ger dig bästa möjliga förutsättningar för att utvecklas och bli bättre på din sport. Greppet och stödet som dessa Five Ten-skor ger dig är helt enkelt överlägset.

Five Ten-skor låter dig ta dig fram i stil

Five Ten skor är framtagna för att användas vid utövande av specifika sporter. Dessa skor kommer utan tvekan att ta dig längre inom din idrott då de låter dig fokusera på den uppgift du har framför dig. Flera av modellerna går även att använda till vardags och har en utpräglad streetwear-look när det kommer till design och estetiskt uttryck. Låt dina adidas Five Ten bli en del av din garderob och kombinera dem med de plagg som redan finns där för att skapa snygga, avslappnade och spännande stilar.

Vårda dina skor

För att göra detta på bästa sätt bör du anpassa skötseln efter den skotyp det handlar om och följa de skötselråd som alltid medföljer skon vid försäljning. Allmänt kan det sägas att alla skor mår bra av att hållas rena och torra. Avlägsna smuts så fort som möjligt och på ett skonsamt sätt som inte skadar skon. Var noga med att hålla både skons ovansida och sula ren. Innan du börjar använda dina nya skor kan det också vara en god idé att impregnera skon med en spray som skyddar den mot smuts och väta. Genom att följa dessa enkla steg kan du förlänga skornas livslängd betydligt och få ut mesta möjliga användning av dem. För att dina Five Ten-skor ska hålla så länge som möjligt bör du ge dem regelbunden omvårdnad.