alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Skidbyxor för herrar

 
[11]

Swisha ner för backen i ett par skidbyxor för herrar

När kylan står på och det är dags att ta sig ner för skidbacken är det viktigt att ha ordentliga kläder för att stänga ute den kalla temperaturen. Ett par skidbyxor för herrar håller dig inte bara varm men hjälper även till att skydda dig om du skulle råka stå i backen. För extra värme rekommenderar vi ett skönt underställ, varma strumpor, bekväma kläder och en ordentlig skidjacka. Är du redo att utmana dig själv i den dubbelsvarta backen eller är du nybörjare och börjar med den gröna? Oavsett vad så kommer ett par herrskidbyxor ge dig den självsäkerhet som krävs i backarna.

Smarta herrskidbyxor

När man åker skidor krävs det att man har tillit till sig själv och sin omgivning, därför har vi skidbyxor för herrar som kommer med bland annat vävda partier på knäna för att du inte ska behöva oroa dig ifall du råkar ramla när du tar dig ner eller upp för backen. Våra skidåkningsbyxor för herrar kommer även i stretchigt material så du enkelt kan klättra mot toppen. För att du ska slippa bli blöt från snön kommer våra herrskidbyxor med en vattenavvisande ytbehandling som står emot lätt regn och snö och håller dig torr och varm genom hela ditt skidäventyr. Om du snabbt vill ta av dina skidbyxor över pjäxorna har vi inkluderat dragkedjor vid benslutet. Du kan även säkra passformen av byxorna genom den smarta elastiska dragskon som sitter i linningen. Att ha med sina mindre värdesaker kan ibland kännas nödvändigt, helst om du och dina vänner är i olika backar och vill kunna hitta varandra. Därför kommer våra herrskidbyxor med praktiska fickor med dragkedja som hjälper dig att förvara dina värdesaker på ett smidigt sätt, var bara försiktig så du inte ramlar på mobilen när du swishar ner för backen.