alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

snowboardbyxor herr

 
[6]

Snowboardbyxor för herrar

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Kläder med adidas ikoniska logotyp har sin självklara plats i sportvärlden och inom streetmodet. Våra snowboardbyxor har en otvetydig 3-stripes-design. Våra snowboardbyxor för herrar ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – snowboardbyxor för herrar från adidas

Nylon och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att tillverka våra snowboardbyxor. Värderar du hållbarhet? Samma här! Det är därför vi använder återvunna material i vår produktion. Det innebär att du både slår ett slag för miljön och för dig själv när du deltar i sportaktiviteter.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med snowboardbyxor från märken som Originals och Performance. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar.

Vi testar noggrant ny teknologi som TECHFIT i tuffa förhållanden. Superfunktionell teknologi som HEAT.RDY, CLIMACHILL och CLIMACOOL är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar snowboardbyxor i kollektionerna AlphaSkin, RDY och Clima. Vi har snowboardbyxor i svart och blått.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Som sanna atleter vet vi att tiden mellan tävlingarna är lika viktig som själva tävlingarna. Vår kollektion för män har skapats med högsta möjliga standard så att du kan röra dig med stil även utanför planen och när du inte tränar. Gå din egen väg på utförsåkningen. Visa din alldeles unika stil med snowboardbyxor för herrar från adidas.