alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

snowboardjacka herr

 
[22]

Snowboardjackor för herrar

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för herrar passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. adidas outdoorkollektioner har snowboardjackor som hjälper dig att tänja på gränser och förverkliga drömmar – det spelar ingen roll om du har lämnat staden bakom dig eller utforskar världens metropoler. Alla snowboardjackor för herrar från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skriv dina egna regler – snowboardjackor för herrar från adidas

Våra snowboardjackor är tillverkade av nylon, polyester och återvunnen polyester. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi försöker hjälpa till att rädda haven. För vår egen skull och för kommande generationers skull. Genom att använda återvunna material skapar vi mindre avfall och hushåller med resurserna.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som TERREX – med adidas-snowboardjackor gör du inte bara intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Funktionell design och pålitlig funktion oavsett väder. Det är adidas Terrex.

Vi testar noggrant ny teknologi som PRIMALOFT i extrema förhållanden. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMAPROOF, CLIMAWARM och AEROREADY. Du hittar snowboardjackor i kollektionerna Clima, RDY och Parley. Vi kämpar för plastfria hav och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden som råmaterial. Vi erbjuder snowboardjackor i grått, blått och svart.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Det saknar betydelse om de atletiska egenskaperna eller stilen är viktigast för dig. Våra kläder för män kan hjälpa dig i alla situationer. Längdskidåkning, maratonlopp, utförsåkning eller vandring – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra just det. Framtiden börjar nu. Skaffa våra snowboardjackor för herrar från adidas – nu är stunden inne.