alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

skidkläder herr

 
[31]

Skidkläder för herrar

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna är avgörande. Med våra outfits för herrar får du utsökt stil utan att du behöver offra dynamiken. adidas outdoorkollektioner har skidkläder som hjälper dig att tänja på gränser och förverkliga drömmar – det spelar ingen roll om du har lämnat staden bakom dig eller utforskar världens metropoler. Med dessa skidkläder för herrar kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – skidkläder för herrar från adidas

Våra skidkläder har tillverkats av nylon, polyester och återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger plasten en ny roll och använder den som ett återvunnet material vid tillverkningen av våra produkter.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med skidkläderskollektioner som Performance och TERREX ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Söker du efter funktionell design och funktion som du kan räkna med under alla förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den perfekta följeslagaren. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå.

Med teknologier som TECHFIT och PRIMALOFT är du rustad för varje situation. Superfunktionell teknologi som AEROREADY, CLIMAPROOF och RAIN.RDY är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar skidkläder i kollektionerna RDY, Parley och AlphaSkin. Vi kämpar för hav som är fria från plast och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden som råmaterial. Våra skidkläder finns i grått, svart, blått och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Atleter vet hur de små sakerna bestämmer om det blir en seger eller nederlag. Hämta inspiration från våra produkter för män och få bästa möjliga stöd på vägen mot nästa mål. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt längdskidåkningen, maratonloppet, snowboardåkningen eller vandringen. Skidkläder för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att sätta nya mål varje dag.