alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Skidkläder

 
[45]

Susa fram i backen med bekväma skidkläder

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga… Skidkläder? Ja, det är verkligen sant att kläderna gör stor skillnad när man ska utsätta sig för vädrets makter. När man är ute och åker skidor krävs det mycket av kläderna man har på sig. Det är kallt, men samtidigt kan man bli väldigt varm när man rör på sig, så kläderna måste skydda mot den yttre kylan men samtidigt ventilera så man inte blir svettig. Dessutom kan det snöa, så jackan och byxorna behöver också vara vattentäta så man inte blir blöt. Och det skadar självklart inte om plaggen är riktigt snygga också. Glöm skidkläder som är stora som hus och föga smickrande, vi har tagit skidmodet till nästa nivå så du kan känna dig trendig och fin när du är i skidbacken.

Använd lagom många lager

Många anser att lager-på-lager är det enda rätta sättet att klä sig när det är kallt ute, men sanningen är att många lager skidkläder mest gör det svårare att röra på sig och är jobbiga att ta av efter en dag i backen. I stället är det smartare att använda få, men bra lager. På det sättet tillåter man också en del luft att finnas innanför jackan, vilket gör att man håller värmen bättre. Alla våra skidkläder är designade för att hålla dig varm, samtidigt som du är torr och bekväm. De har en bra passform som gör att du kan åka skidor utan att bekymra dig om obekväma kläder och är gjorda av material som är specialgjorda för skidåkning. Samtidigt som de är ultimata för backen kan du självklart använda dem vid andra tillfällen också. Sätt på dig en skidjacka för att göra vinterpromenaden trevligare, eller använd en värmande tröja när det blåser kallt och du kurar upp i soffan med en kopp te.