alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Klättring

 
[83]
Five Ten Vit Five Ten Hiangle Climbing ShoesFive Ten Vit Five Ten Hiangle Climbing Shoes

Five Ten Hiangle Climbing Shoes

Five Ten

Five Ten Svart Five Ten Kirigami Climbing ShoesFive Ten Svart Five Ten Kirigami Climbing Shoes

Five Ten Kirigami Climbing Shoes

Five Ten

Five Ten Svart Five Ten Crawe Climbing ShoesFive Ten Svart Five Ten Crawe Climbing Shoes

Five Ten Crawe Climbing Shoes

Five Ten

1 / 2
Sida:av 2

Moderna och slitstarka kläder för klättring

Ordentliga kläder som håller i alla väder är både A och O när det är dags att klättra. I adidas urval finns allt från stryktåliga fotplagg till smidiga jackor framtagna för just klättring oavsett väder. Utbudet bjuder även på en mängd storlekar, passformer och färger. Detta kombineras med allt från modeller med tätade sömmar som håller dig torr, till fickor med dragkedjor som håller accessoarer på plats.

Rör dig obehindrat med adidas klättringskläder

Ett bra tecken på att du har rätt kläder när du klättrar, vare sig det handlar om bergsklättring utomhus eller upp för vägg i en träningssal, är att kläderna knappt märks av under klätterturen. Med andra ord behövs alternativ som låter äventyraren röra sig obehindrat i alla lägen. Detta är något som adidas förstår. I utbudet av klädesplagg finns exempelvis jackor med smidiga huvor som kan justeras med en hand. Här finns även jackmodeller med hög hals och huva som ger ordentligt med skydd när vinden viner. I sortimentet finns också justerbara basebollkepsar med snäppspänne baktill, så du enkelt kan forma kepsen efter önskad passform. Perfekt under soliga turer upp för berget. Ett ordentligt grepp är självklart viktig när du klättrar. Därför finns mängder med handskar och fotplagg framtagna med förstärkt grepp. adidas klättringsskor kommer dessutom med hälöverdrag i gummi, justerbar kardborrerem samt ovandel i syntetläder, allt för ökad stabilitet under klätterturen.

Modeller för både inom- och utomhusbruk

För att bästa nyttja adidas alternativ framtagna för klättring, är det bra att ha åtminstone en någorlunda koll på vilket slags underlag du väntas klättra uppför. Letar du efter accessoarer eller modeller framtagna för inomhusbruk, rekommenderas kläder och skor i lättare material som samtidigt låter huden andas. Vid utomhusbruk kan det vara värt att se efter mer slitstarka alternativ med förstärkt grepp.