alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Vandringsryggsäck

 
[3]

Vandringsryggsäckar som låter dig njuta av naturen

När du är ute och vandrar kan det vara skönt att ha med sig en liten matsäck och något att dricka för att återhämta lite energi från den långa vandringen. Dessutom finns det ingen bättre miljö att äta i än ute i naturen, samtidigt som du hör fåglarna kvittra, andas in den friska luften och känner vinden mot din kind. Då du vill kunna röra på dig lätt utan en väska som tynger ner dig är det viktigt att skaffa en vandringsryggsäck som är speciellt och ergonomiskt anpassad för vandringar för att distribuera tyngden jämnt. För att göra din vandring ännu bekvämare rekommenderar vi att du skaffar ett par ordentliga vandringsskor tillsammans med slittåliga kläder som tillåter dig den rörelsefrihet du behöver om du väljer att klättra upp för olika berg, eller varför inte träd? Ta fram ditt inre barn och bli ett med naturen tillsammans med din vandringsryggsäck.

Smart teknologi i en skön vandringsryggsäck

Det sägs att man bör dricka ungefär 2 liter om dagen, därför är det viktigt att du har med dig vatten när du är ute på en vandringstur. Våra väskor kommer med en behållare för en eller flera vattenflaskor. För att du inte ska förlora onödigt mycket vätska har vi inkluderat mesh i de vadderade axelremmarna och i ryggpanelen så du kan hålla dig torr och sval när du är ute på språng. Om något skulle ske och du behöver göra dig hörd har vi även inkluderat en nödvissla. Dessutom hjälper reflexdetaljerna dig att synas i mörkret. Vissa av våra vandringsryggsäckar kommer med ett smart avtagbart midjebälte med smart meshficka så du kan förvara dina värdesaker nära till hands. Om det börjar regna är vandringsryggsäckarna tillverkade med stryktåligt ripstop som dessutom fungerar vattenavvisande. När du är färdig med din vandring kan du enkelt hänga upp din vandringsryggsäck på hängöglan så den inte tar upp onödig plats.