Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
Gratis leverans och retur inom 100 dagar

adidas Ryggsäckar

(137 Produkter)
1 / 3
Sida:av 3

adidas ryggsäckar

Ryggsäckar från adidas är en av de mest praktiska och användbara accessoarerna du kan tänka dig. Bland vårt breda utbud hittar du klassiska modeller med moderna detaljer, chica och urbana modeller, samt stora och små ryggsäckar för att passa alla dina behov. De funkar lika bra till skolan som till träningen eller dagsutflykten med dina kompisar. Vi har även större modeller som du enkelt kan ta dig med på resan och som rymmer det du behöver.

Egenskaper

Det är inte alltid helt lätt att veta vilken ryggsäck du bör välja, och precis som med skor och kläder bör du fundera över vad du ska använda ryggsäcken till för att hitta den som passar dina behov bäst. Vi har exempelvis ryggsäckar med särskilt ergonomiska axelremmar som passar perfekt om du ska bära den under lång tid, eller med vattentålig botten om du ska använda den utomhus, vid vandring eller andra utflykter där du behöver ställa ner den på marken. Vad gäller insidan har de allra flesta av våra modeller ett särskilt innerfack för en laptop så att du tryggt kan bära den med dig och komma åt den med enkelhet, liksom fack för telefon, nycklar och andra väsentligheter. Allt för att underlätta din vardag.

Sportigt, modernt, elegant

Våra modeller är inte enbart avsedda för de som gillar en sportig stil. Våra accessoarer är även till för de som helt enkelt gillar mode och stil, och vårt utbud erbjuder något för alla. Vi har sportiga, stilrena, färgglada och diskreta modeller i olika storlekar och former. Ta en titt på vårt sortiment i vår butik online och hitta ryggsäcken som passar din stil och dina behov!