alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Ryggsäckar

 
[139]
Backpack
Classic Badge of Sport 3-Stripes Backpack
Power Backpack
Power VI Backpack
adidas x Disney Minnie and Daisy Backpack
Backpack
adidas x Mo Salah Backpack
Power VI Backpack
Multigame Racquet Bag
adidas x Messi Backpack
Classic Badge of Sport Backpack
Classic 3-Stripes Horizontal Backpack
Power VI Backpack
City Xplorer Backpack
Dance Backpack
adidas by Stella McCartney Backpack
adidas by Stella McCartney Backpack
Essentials Logo Backpack
X-City Backpack
Classic Camo Backpack
Motion Badge of Sport Backpack
4ATHLTS Camper Backpack
Classic Graphic Backpack
4ATHLTS Camper Backpack
Essentials Logo Backpack
Motion Badge of Sport Backpack
FC Bayern Backpack
Essentials Linear Graphic Backpack
Classic Badge of Sport Backpack
Favorites Backpack
adidas by Stella McCartney Backpack
Terrex AEROREADY Multisport Backpack
Go-To Backpack
Terrex AEROREADY Hiking Backpack
adidas Yoga Backpack
Standards Flap Designed to Move Training Backpack
adidas x LEGO® Classic Backpack
Power 6 Graphic Backpack
Motion Badge of Sport Graphic Backpack
X-City Backpack
Classic Badge of Sport Backpack
City Xplorer Backpack
Motion Linear Graphic Backpack
1 / 3
Sida:av 3

Rymliga ryggsäckar för både träning och vardag

Bär med dig din utrustning på bekvämaste sätt med adidas ryggsäckar. Den stora kollektionen av väskor innehåller allt från tåliga ryggsäckar för långa vandringar, mindre väskor som får plats med skolböcker och ombyten och ryggsäckar för träningsutrustning. Med en ryggsäck i slitstarka, vävda material kan du vara säker på att väskan hänger med då adidas alltid har funktion och tålighet i tankarna med sin design. Därför kan du räkna med smarta fack och bärlösningar som gör att tung packning lätt tas med utan att slita på ryggen. Ryggsäckar från adidas har bland annat vattentåliga ytor, förstärkta bottenplattor och ergonomiska axelremmar.

Välj rätt ryggsäck

Ryggsäckar från adidas kommer i många olika storlekar och utformningar. Stora ryggsäckar passar bra både som handbagage under resan och för träning som kräver mycket utrustning. Stora väskor kommer med fler fack för att kunna hålla koll på packningen. Med fack utanpå väskorna slipper du dessutom gräva efter småsaker i botten på väskan. För att separera smutsiga träningskläder finns även särskilda fack för skor och träningskläder samt för småsaker och värdesaker för att de inte ska försvinna i mängden. Förutom klassiska modeller finns även väskor med dragskostängning och klafflock för rymlighet. 

Snygga mönster och design

Med en adidas ryggsäck får du en snygg accessoar som komplimenterar din sportiga look. Välj mellan minimalistisk design i svart och vit eller neonfärgade väskor och grafiska mönster. Bland kollektionen kan du känna igen tidlösa detaljer som originalloggor eller Trefoil-loggan. Även de klassiska 3-Stripes finns på flera av väskorna och ger dig en klassiskt sportig stil med hög igenkänningsgrad. För en uppdaterad stil kan du välja något av de nya mönstren och färgerna. Här finns allt från neonfärgade och avskalade färgskalor till pastellfärger och skimrande metallfärger. Matcha med monotona färgskalor på dina träningskläder eller varför inte en hel look i pastell eller neon?