alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Terränglöpning · Skor · Outdoor

 
[74]
1 / 2
Sida:av 2

adidas terränglöpningsskor

Med adidas terränglöpningsskor kan du ge allt du har under löprundan utan att distraheras av ojämn och hal terräng. Fokusera på dina mål och nå nya resultat med skor som ger dig både stabilitet, grepp och möjlighet till flexibla rörelser. Med högteknologiska material kan du ta dig fram med lätta material som inte håller dig tillbaka. adidas terränglöpningsskor kommer både med klassisk utformning som 3-Stripes och originallogga samt i moderna färgkombinationer och blockfärger.

adidas Terrex-skor för ojämn terräng

Med adidas Terrex-skor klarar du löpning i ojämn terräng tack vare slitstarka och greppande material. Med en ovandel i flexibel mesh får du en lätt sko som följer med foten varje steg du tar. Det ventilerande materialet håller även fötterna torra och svala även under svettiga rundor. Med mellansulor i responsiv Boost får du tillsynes oändlig energi som låter dig nå nya rekord. adidas Terrex har greppande yttersulor som gör att du fortfarande får stabila steg på våta och hala underlag. Yttersulor i Traxion ger dig maximalt grepp och fäste för rörelser i alla riktningar.

Nya stängningssystem för säker passform

adidas terränglöpningsskor kommer med klassisk snörstängning som gör att du kan fixera skon och anpassa passformen. Du kan även välja adidas outdoor skor med det nya stängningssystemet Boa® som ger en exakt justering och ett jämnt grepp om foten. Den strumpliknande konstruktionen är skönt åtsittande runt fötterna för att skon ska följa med foten som en andra hud.

Vattenavvisande material för våt terräng

För löpning i regn eller på våta underlag är en ovandel i det ventilerande och vattenavvisande GORE-TEX® att rekommendera. Materialet är vattentätt och låter inte vattendroppar penetrera skornas ovandel samtidigt som det andas och leder bort fukt och svett från skornas insida. Vattentäta terränglöpningsskor är bland annat adidas Terrex Agravic XT GTX, Terrex Two GTX och Terrex Tracerocker GTX.