alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

skidtights

 
[16]

Skidtights

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. adidas skidtights är ikoniska. Det man först associerar till när man tänker på våra byxor är deras legendariska design. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Med dessa skidtights kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – skidtights från adidas

Nylon och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att producera våra skidtights. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi vill rädda våra hav. För vår egen skull och för kommande generationers skull. Genom att använda återvunna material genererar vi mindre avfall och hushåller med resurserna.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med skidtights från märken som Performance. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig att höja prestationerna. CLIMALITE, CLIMACHILL och CLIMACOOL absorberar fukt, håller kylan ute och ger behaglig värme åt alla ansträngda muskler. Clima, RDY och DESIGNED4TRAINING är våra mest välkända kollektioner med skidtights. Våra skidtights är tillgängliga i grått, lila, blått och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer och herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Låt inte utrustningen hindra dig när du ägnar dig åt snowboardåkningen. När framtiden börjar är upp till dig. Plocka fram våra skidtights från adidas – nu är stunden inne.