alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Tunna vandringsskor

 
[153]
1 / 4
Sida:av 4

Maxa dina äventyr med våra sköna, tunna vandringsskor

När du ska ut och vandra är bra skor oumbärliga. På våren och sommaren behöver du ha ett par tunna vandringsskor som ger dig det stöd och stötdämpning du behöver för att kunna gå långt. Våra vandringsskor finns i många olika utföranden så du ska kunna hitta ett par som passar till dina turer. Vi har både skor som är anpassade för riktigt tuff terräng och sådana som fungerar bra på plana underlag. Och många av dem är perfekta att ha även på en lång promenad inne i stan. Med tunna kängor har du möjligheten att ta på en extra strumpa och på så vis göra dem varmare. Om det skulle vara kallt när du vandrar isolerar deras grova sulor väl, så även om du vandrar när det är lite kyligare kommer du inte att frysa i första taget.

Lättviktiga vandringsskor som håller dina fötter torra

En riktig äventyrare stannar inte hemma för att det regnar. Med våra lättviktiga vandringsskor med membran i GORE-TEX® håller du fötterna torra även när du kliver i pölar och lera. Detta skydd tillåter inte större vattendroppar att ta sig igenom, men porerna är stora nog för att släppa igenom fukt. Det gör att dina fötter inte blir blöta av varken vatten utifrån eller fotsvett. Kombinera gärna dina vandringsskor med tunna vandringsbyxor för ett komplett skydd mot vädrets makter.

Sköt om dina vandringskängor

GORE-TEX® sitter i fodret på skorna, och därför är det en fördel att även impregnera skorna så att de får extra skydd mot vatten på ytan. Fyll regelbundet på impregneringen, du ser att det behövs när vatten inte längre pärlar sig utan sjunker in i ytan. När skorna har blivit smutsiga bör du göra rent dem med en rengöringsprodukt avsedd för skornas material.