0%

Slide right
Slide right

Registrera dig för nyhetsbrevet

Vänligen fyll i en giltig mailadress

FÖDELSEDATUM (OBLIGATORISKT)

ANGE ETT GILTIGT FÖDELSEDATUM

Du måste vara minst år för att registrera dig.

TACK FÖR ATT DU HAR VALT ATT PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET FRÅN ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY

LÖPNING

NICOLE WINHOFFER

Slide left
Slide right

STYLA DIN LÖPNING

Nå längre på dina löprundor ute med ledande teknologi och feminim stil. Intelligenta textiler och atletisk innovation skapar en smidig profil och lyfter din prestation.

TÄNJ DINA GRÄNSER

Ta dig an gymmet som Nicole Winhoffer, kändistränaren som är en stjärna på fitness, och kom igång med nästa nivå av din träning. Träna hårt och låt din kropp komma till sin rätt i kläder i olika lager som ger dig adidas enastående teknologi blandad med exklusiv stil från Stella McCartney.

KOMPROMISSA ALDRIG OM PRESTATION ELLER STIL

Löpartights och -T-shirt i kännetecknande blomstertryck håller dig torr i stil. Lysande TPU-band och extra mjukt kompressionsmaterial på mage, rygg och lår skapar en smickrande profil och ger en stilfull stabilitet där den behövs.

Fullända looken och håll dig varm med löparjackan. Bär den som en ryggsäck efter uppvärmningen.

MER FUNKTION, MINDRE VOLYM

Dra blickarna till dig dag som kväll med jackans elegant reflekterande tryck och avkortade form. climaproof® storm skyddar skönt mot hårda vindar.

Håll värmen i den här fleecefodrade mössan med en reflekterande logga, och dra den över kepsen när du tränar under kallare dagar.

BOOST YOUR RUN

Nya löparskon Ultra Boost med ett självlysande tåparti ger dig den där extra pushen för att kickstarta din runda. Den fantastiska energiåtersändningen hos det revolutionerande boost™ ger laddning till varje steg.

exklusivt stickad ovandel för en mjuk känsla och ett stilfullt uttryck

maximal stabilitet genom en stomme specifik för Stella

yttersulan rör sig med energiåtersändande boost™

exklusivt stickad ovandel för en mjuk känsla och ett stilfullt uttryck

maximal stabilitet genom en stomme specifik för Stella

yttersulan rör sig med energiåtersändande boost™

INTUITIVT COOLA, INNOVATIVA DETALJER

Svettas för fullt men känn dig sval och fräsch när du springer. De luftiga, lättviktiga materialen i den här heltäckande looken ger maximal ventilation och fukthantering. Håll dig till blockfärger med skon CC Sonic för ventilation runt hela foten och en strumpliknande passform. Ta med din spellista i det snygga, reflekterande mediaarmbandet.

FLER REPETITIONER, FÄRRE LAGER

Innovativa texturer, mönster och material skapar moderiktiga lager som ger stöd till alla dina rörelser. Den glansiga jackan tar dig både till gymmet och genom uppvärmningen medan de mjuka och sportiga tightsen och T-shirten i ventilerande mesh är måsten för varje pass.

SOM ETT ANDRA SKINN

Briljera — din kropp är din styrka. Nicole bär sitt favoritplagg Onesie från kollektionen FW15.

FÅ UPP ETT BEN

"Försök att pusha dig själv lite hårdare varje gång du tränar. Uttryck dig själv, gör en repetition till, lägg på en extra minut. Det är det svåraste av allt, men också det som ger bäst resultat."

Tyvärr använder du en föråldrar webbläsare. Vänligen uppdatera för att ta del av denna sida.