alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

underställ skidor

 
[24]

Underställ för skidåkning

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Vi vill alla göra vårt bästa när vi ägnar oss åt vår passion, skidåkning. Oavsett vad du har för mål, håller du dig bekväm med våra plagg så att du kan fokusera på att prestera. Kompromisslöst bekväma. Underställ för vardagslivet och stödet du behöver under de hårdaste träningspassen. Alla underställ för skidåkning från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – underställ för skidåkning från adidas

Nylon och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att producera vår underställ. Är hållbarhet viktigt för dig? Då har vi något gemensamt! Det är därför vi använder återvunna material i vår produktion. Det innebär att du både slår ett slag för miljön och för dig själv när du sportar.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion.

Vi testar ny teknologi som TECHFIT i extrema förhållanden. CLIMACHILL, CLIMALITE och CLIMACOOL absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt dina ansträngda muskler. Våra kollektioner med underställ inkluderar DESIGNED4TRAINING, RDY och AlphaSkin. Våra underställ finns i grått, blått och svart.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för damer. Snowboardåkning – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra precis det. Underställ för skidåkning från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att slå ditt personbästa varje dag.