alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Baslager

 
[89]
1 / 2
Sida:av 2

Baslager som hjälper dig att utvecklas

adidas baslager består av olika funktionsplagg som alla kommer underlätta din tillvaro. Kläderna är tillverkade i blandningar av polyester, nylon, bomull och elastan vilket ger plaggen en skön och figurnära passform samtidigt som materialet är fuktavledande och hjälper till att hålla dig torr och varm under olika typer av aktiviteter. adidas arbetar med återvunna material då man hela tiden strävar efter att produktionen skall vara så hållbar som möjligt. Genom att använda sig av material som gjorts av återvunnet plastavfall minskar man utsläppen och trycket på jordens resurser.

I adidas baslager är du redo för alla utmaningar

Den typ av kläder som ingår i vår baslager-kollektion kan användas till en oändlig mängd situationer och aktiviteter. Det är kläder som alla människor bör ha i sin garderob då de är så otroligt användbara och praktiska. Använd dem som de är, som underkläder eller som ett isolerande grundlager under andra kläder. Plaggen är framtagna för att vara extremt funktionella, mångsidiga och ha en god passform. De värmer, håller dig torr och låter dig röra dig fritt och ledigt så du kan lägga fullt fokus på det du har för händerna just för stunden. I dessa kläder har du helt enkelt basen för en klädsel i vilken du kommer vara redo att möta alla de typer av utmaningar och uppgifter som du kan mötas av i livet.

Vårda dina kläder

Precis som med alla typer av klädesplagg kommer dina baskläder att behöva en del omvårdnad för att behålla sin form och funktion samt för att du ska kunna få ut så mycket användning av dem som möjligt. Följ därför skötselråden noga, då rekommendationerna kan skilja sig åt beroende på vilken typ av plagg det gäller. För baslager-kläder kan man dock generellt säga att de bör tvättas i kalla temperaturer med rätt typer av rengöringsmedel. De bör inte torktumlas och sköljmedel får inte användas så det riskerar att täppa igen fibrerna i materialet och förstöra den ventilerande funktionen.