alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

outdoor byxor dam

 
[28]

Byxor för damer för utomhussport

Vad driver dig? Sportig design, lediga retrovibbar och ett stort utbud av mångsidiga outfits för damer ger inspiration till en ledig streetstil. Hur handskas du med sviktande motivation? När du tränar utomhussport kommer du alltid att vara din egen värsta motståndare! Våra outfits är elastiska och följer kroppens rörelser, så att du får maximal rörelsefrihet och ingenting håller dig tillbaka när du tränar. adidas byxor är ikoniska. Den legendariska designen är det som först dyker upp i tankarna när man tänker på våra byxor. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Alla byxor för damer för utomhussport från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – byxor för damer för utomhussport från adidas

På nya stigar – med outdoorprodukter kan du upptäcka världen på nytt var dag. Förbli fri och nyfiken: byxor från adidas.

Vi säljer byxor tillverkade av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns lena mot huden eftersom man inte svettas så intensivt i dem. Materialet är perfekt om du är ute på språng på fritiden eller ägnar dig åt lågintensiv träning.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som TERREX eller Performance – med adidas-byxor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Letar du efter funktionell design och pålitlig funktion under alla förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den fulländade följeslagaren.

Vi ser till att testa ny teknologi som TECHFIT i extrema förhållanden. Superfunktionell teknologi som CLIMALITE, CLIMAWARM och CLIMAHEAT är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar byxor i kollektionerna DESIGNED4TRAINING, RDY och AlphaSkin. Våra byxor finns i grönt, blått, grått och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för damer kan du både ha roligt och prestera på topp. Som de äkta atleter vi är vet vi att det är detaljerna som gör störst skillnad, före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardag. 3-Stripes är alltid helt rätt: för längdskidåkning, utförsåkning, snowboardåkning eller vandring. Byxor för damer för utomhussport från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att uppnå dina mål varje dag.