alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Dam · Skiing

 
[43]

Swisha ned för backen i damskidkläder från adidas

Plaggen är tillverkade av olika blandningar av polyester, nylon och elastan, och detta ger stretchiga och sköna material med god passform som följer din kropp i varje rörelse. Kläderna ger dig full frihet att ägna dig åt fartfyllda alpina sporter utan att behöva bekymra dig om huruvida dina kläder kommer att hålla måttet. Kläderna är utrustade med massor av smarta detaljer som elastiska kantband och muddar, justerbara huvor och fållar, strategiskt placerade förstärkningar, praktiska fickor, material som andas och meshinslag för extra ventilation.

Trendig skidutrustning för damer

Damskidkläder från adidas är både snygga och funktionella. Du kan med fördel bära dem i backen, på afterski samt vid alla möjliga andra tillfällen. I de här kläderna kan du känna dig trygg i att du alltid kommer att vara trendigt och stilrent klädd, och i kläder från adidas är du alltid rätt klädd. Kombinera gärna dina skidkläder med plagg från adidas andra kollektioner för att skapa riktigt snygga outfits med hög modegrad. adidas arbetar med återvunna material och försöker göra sin produktion så hållbar som det bara är möjligt. Detta känns naturligtvis extra bra när det handlar om kläder som du bär ute i naturen eftersom du då kan vara säker på att de tillverkas på ett miljövänligt sätt.

Vårda dina skidkläder

För att dina damskidkläder ska hålla så länge som möjligt behöver de lite kärlek och omvårdnad, och för att sköta dem på bästa sätt bör de medföljande tvätt- och skötselråden följas så noggrant som möjligt. Dessa skiljer sig såklart från plagg till plagg men generellt gäller det att tvätta dem på låg temperatur tillsammans med liknande färger och med avigsidan ut. När det gäller ytterkläder och funktionskläder lyder den gyllene regeln att aldrig använda sköljmedel när de tvättas. Sköljmedel kan täppa igen tygfibrerna och leda till att materialet förlorar vissa funktioner, bland annat förmågan att andas.