alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis leverans av beställningar över SEK250
adidas

Black Friday: Stan Smith för dam

 
[4]
Storleksutbud
Pris
161 kr - 680 kr
161680

Upplev mångsidigheten hos Reavarorna på Black Friday: Stan Smith för damer

Stan Smith-kollektionen är en av våra mest älskade, och det är inte så konstigt. Skorna du finner på Black Friday: Stan Smith för damer är både bekväma och snygga. Du kan ha dem till dina träningskläder, till vardagskläder eller till finklänningen för en kul touch, och de blir bara skönare ju mer du går i dem. För dig som är på fötterna hela dagarna och som alltid är på väg någonstans är skorna på Black Friday: Stan Smith för damer ett utmärkt alternativ som alltid känns rätt. Även om skorna har sett ut i princip likadant sedan 70-talet så går de aldrig ur tiden, och vi uppdaterar dem regelbundet för att överraska dig. Till exempel är de nu för tiden ofta gjorda av återvunnet material. Men de klassiska gummisulorna och den sportiga formen behåller vi, så att skornas DNA fortfarande är detsamma.

Oavsett vart du är på väg är skorna på vår Black Friday-outlet på Stan Smith för damer svaret

Det spelar ingen roll om du ska sticka till gymmet, ta en långpromenad med bästa kompisen eller spendera en lång dag på jobbet. Reavarorna på adidas Black Friday-outlet på Stan Smith för damer följer med dig vart du än går och är oerhört mångsidiga. De ser avkopplade och uppklädda ut på samma gång. Välj ett par enfärgade om du vill låta dina kläder spela huvudrollen eller satsa på ett par mönstrade för en kul twist som gör vardagen lite mer intressant. Vi har många olika typer av Stan Smith-skor så du kan hitta ett par som passar din personliga stil och matchar kläderna i din garderob. För att göra det lätt att kombinera outfits med skorna, välj ett par som går i samma färgskala som kläderna du oftast använder till vardags.