alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Stan Smith för damer

 
[63]
1 / 2
Sida:av 2

Stan Smith för damer – klassiska skor för vardag och fest 

Stan Smith för damer är en klassisk sko som vi har haft i vårt sortiment ända sedan 1971 och den fortsätter att vara omåttligt populär. Stan Smith var en tennisspelare och därför passar det bra att denna tennissko är namngiven efter honom. Skon finns i många olika utföranden, men de allra flesta modellerna är vita med någon liten färgklick. Men vill du ha något som verkligen sticker ut finns det en del adidas Stan Smith för damer i helt andra färger och mönster också, så du kan uttrycka din personliga stil.  

adidas Stan Smith för damer – ergonomiska och hållbara 

Vi på adidas tycker att det är oerhört viktigt att man trivs i skorna man går i. Men det handlar så klart inte bara om trevnad. Om skorna inte är ergonomiska kan man få både problem med ryggen och med hallux valgus, alltså förskjuten stortå. För att förebygga dessa problem har Stan Smith-skorna en OrthoLite® iläggssula som gör dem både bekväma och ergonomiska. Skorna är mjuka och sköna i läder och om du tar hand om dem kommer de att hålla i många år.  

Sköt om dina skor så att de håller 

Innan du använder dina nya skor första gången är det viktigt att du impregnerar dem. Detta gör både att de inte läcker in vatten, samt att smuts inte fastnar lika lätt på dem. Med jämna mellanrum behöver du även använda en rengöring som passar för läder. När du har rengjort skorna behöver du impregnera om dem. Det kan också vara bra att använda ett läderbalsam som mjukar upp skinnet och gör att det inte får fula skrynklor. När du lägger undan skorna för vintern kan du passa på att göra en riktigt ordentlig rengöring av dem.