alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis leverans av beställningar över SEK250
adidas

Black Friday: Stan Smith för herr

 
[4]
Storleksutbud
Pris
161 kr - 680 kr
161680

Upptäck uppdaterade klassiker på Black Friday: Stan Smith för herrar

Skäm bort dina fötter på rean i år. På Black Friday: Stan Smith för herrar kan du fynda riktigt sköna sneakers som känns som en dröm att glida omkring i på Stan. De här ikoniska skorna har funnits i vårt sortiment på ett eller annat sätt sedan 70-talet, men de känns ändå alltid lika aktuella. De är prestigelösa, men tar ändå plats. Anspråkslösa, men ändå en aning skrytiga. En perfekt balans mellan design och bekvämlighet, samt att deras självklara utseende gör att de alltid känns helt rätt. Reavarorna på Black Friday: Stan Smith för herrar står på mångas önskelistor.

Material som värnar om miljön på vår Black Friday-outlet på Stan Smith för herrar

Vi på adidas tycker att det är oerhört viktigt att ta hand om vår planet, och därför gör vi allt vi kan för att minska vårt avtryck. Ett steg i vårt hållbarhetsprogram är att vi använder oss mer och mer av återvunnen polyester, vilket även är fallet med många av skorna på vår Black Friday-outlet på Stan Smith för herrar. Vår återvunna polyester är gjord av plast som är insamlad från naturen, för att minska nedskräpningen och hindra plast från att hamna i haven.

Så håller du dina Stan Smith i topptrim

Det finns inget som känns lika bra som ett par helt nya skor, men hur ska man förhindra att de blir smutsiga och slitna? Med en bra Impregnering hindrar du vatten från att tränga in i skorna och gör även att smuts inte fastnar på samma sätt. Impregnering i kombination med en bra skorengöring som är anpassad för skornas material är ett lätt sätt att hålla skorna fina utan att det tar för mycket tid och arbete. Om du får fläckar på gummisulan kan du sudda bort dem med ett suddgummi.