alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Stan Smith sneakers för herrar

 
[41]

Stan Smith för herrar för en ikonisk stil

Med adidas Stan Smith för herrar bär du ikonisk tennisstil på fötterna. Denna populära silhuett har burits av generationer av tennisspelare och är lika populär på banan som till vardags. Skon har fått sitt namn från den amerikanske tennisstjärnan Stan Smith som bland annat tog hem två Grand Slam-titlar under sin framgångsrika karriär. adidas tog fram dessa skor redan 1971 och sedan dess har de uppdaterats med det allra senaste inom sneakersteknologi. Optimera ditt tennisspel med Stan Smith för herrar eller fräscha upp din vardagsstil med dessa tidlösa sneakers.

Där teknologi och adidas stil möts

Med adidas Stan Smith för herrar får du en legendarisk sneaker som låter dig prestera på topp. Dessa skor kommer med en mjuk ovandel i läder som både stabiliserar foten och formas efter din fot. Gummiyttersulan ger dig perfekt grepp på underlaget och låter dig snabbt ändra riktning under spelet utan att du känner dig instabil. Med en formgjuten inläggssula får du perfekt grepp inne i skon vilket minskar friktion och risk för skavsår. Stan Smith för herrar kommer även med den ikoniska snäcktån som ger extra skydd för foten och hållbarhet till skon. Dessa sneakers känns igen på sin minimalistiska silhuett med 3-Stripes perforerade längs med skons sida. Dessutom kommer skon med en kontrasterande plösetikett och hälflik i härliga färger.

Stan Smith herr för både träning och vardag

Denna snygga tennissko håller från säsong till säsong och har varit en favorit ända sedan den lanserades på 70-talet. Skon har en fräsch och ren stil som ger dig den perfekta och tidlösa tennisstilen. Skorna är även perfekta till vardags och tar dig bekvämt genom dagen med högsta komfort. Matcha med adidas tenniskläder för en enhetlig look från topp till tå eller mixa och matcha med shorts och trackpants för en sportig stil.