alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Black Friday: Joggingbyxor för herr

 
[116]
1 / 3
Sida:av 3

Optimera din träning med Black Friday: joggingbyxor för herrar

Med rätt träningskläder kan du maximera dina resultat och få ut mer av dina pass då du kan eliminera störningsmoment från dina kläder. adidas design har alltid funktion och rörelse i fokus, och därför hittar du träningskläder i högfunktionella material och smart design. Med plagg som är anpassade specifikt efter de rörelser som krävs för olika träningsformer får du bästa möjliga förutsättningar för att optimera träningen med hög komfort så du kan lägga din fokus på dina mål istället för att justera dina träningskläder. Med Black Friday: joggingbyxor för herrar får du rabatt och reapriser på klassiska stilar som ger dig en snygg träningsstil som aldrig går ur tiden.

Högfunktionella material med Black Friday: joggingbyxor för herrar till outlet-priser

Bland adidas Black Friday: joggingbyxor för herrar hittar du erbjudanden på högfunktionella byxor som anpassats specifikt för löparträning. Med snabbtorkande material kan du träna med högt självförtroende utan att behöva oroa dig för svettfläckar på kläderna. Här hittar du även Black Friday: joggingbyxor för herrar till outlet-priser som håller dig sval och torr. Ventilerande paneler ger dig extra svalka medan fuktavledande funktion gör att du slipper känna dig svettig och klibbig. För att byxorna ska främja dina rörelser har adidas joggingbyxor en slimmad passform utan att sitta åt för att du ska få rörelsefrihet utan onödig volym som är i vägen. Muddar längs med bensluten håller borta kalla vindar och gör dina steg smidiga.

Arkivinspirerad design uppdaterad med högteknologiska material

adidas Black Friday: joggingbyxor för herrar är uppdaterade med det allra senaste inom högteknologisk design men håller samma klassiska och tidlösa anda som alltid. Här hittar du designdetaljer hämtade direkt från arkiven som adidas Trefoil-logga, Badge of Sport och kontrasterande 3-Stripes längs med benens sidor. Välj bland allt från dämpade toner till klara färger och härliga mönster.