alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Träningsbyxor för herr

 
[262]
Pris
199 kr - 3 199 kr
1993199
1 / 6
Sida:av 6

Träningsbyxor för herrar för skönare träning

Vilka byxor man har på sig när man tränar kan verkligen göra enorm skillnad både för upplevelsen och för ens träningsresultat. Med våra träningsbyxor för herrar behöver du inte hålla på och dra upp byxorna under träningen, utan de sitter bekvämt i midjan så du kan tänka på andra saker, som att sätta dina personliga rekord. Alla byxorna är även designade för att vara så bekväma som möjligt och varje söm är vald med eftertanke så att byxorna ska sitta så perfekt som möjligt.

Välj träningsbyxor för män som passar din träning

Vi har många olika modeller av träningsbyxor för män att välja mellan, och olika typer av träning kräver olika sorters byxor. Om du tränar yoga behöver du ha ett par träningsbyxor för herrar som är riktigt stretchiga och mjuka, om du ska ut och vandra behöver du slitstarka och vattentåliga vandringsbyxor och om du spelar någon bollsport kanske ett par luftiga shorts passar bättre. Om du som vi älskar att hålla igång och utöva olika former av träning kan det vara en smart investering att ha några olika sorters träningsbyxor hemma i garderoben så du kan anpassa efter dagens träning.

Våra träningsbyxor håller rätt temperatur

Något som verkligen kan göra träningen både svårare och mindre njutbar är om du antingen är för varm eller för kall. Därför har vi både träningsbyxor som kyler ner dig och byxor som hjälper dig att hålla värmen när det är kallt ute så du ska kunna hålla rätt temperatur oavsett årstid. De flesta av våra träningsbyxor är gjorda av material som effektivt transporterar bort fukt eftersom vi vet att du vill kunna träna riktigt hårt utan att bli helt blöt av svett. Samtidigt som de är väldigt praktiska har vi många varianter i roliga färger och annorlunda modeller så du ska kunna uttrycka din personliga stil.