alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
Gratis leveransalternativ och 100 dagars retur
Beställ online & hämta upp i butik

Träningsbyxor för herr

 
[141]
1 / 3
Sida:av 3

Håll leder och muskler varma i ett par träningsbyxor för herrar

Oavsett om du är på väg till träningspasset eller vilar mellan passen är ett par träningsbyxor för herrar ett måste i garderoben. Att hålla leder och muskler varma är viktigt för att undvika onödiga skador, därför har vi mjuka och sköna träningsbyxor för herrar som hjälper dig att hålla dig varm under hela träningspasset. Då det kan vara viktigt att kunna ta av träningsbyxor för män snabbt har vi vissa par som kommer med en dragkedja vid anklarna så du enkelt kan ta av och på joggingbyxorna utan att behöva ta av skorna. Oavsett om du vill ha ett par som passar bra för fritiden med coola grafiska tryck och mönster eller om du vill ha ett par som underlättar träningspasset kan vi garantera att de kommer andas sportkänsla.

Joggingbyxor för herrar som kommer i flera olika stilar

När man bär ett par träningsbyxor för herrar är det oftast för att slippa kylan, men ibland kan det hända att värmen stiger snabbt och att man börjar svettas. För att du ska slippa överhettas har vi löst detta genom att skapa ett ventilerande och snabbtorkande material, bland annat genom att använda meshinfällningar så du enkelt kan hålla dig torr och sval under svettiga träningspass. För att du ska slippa oroa dig om byxorna sitter på ordentligt har vi skapat herrbyxor för jogging med elastisk midja och dragsko så du enkelt kan anpassa byxorna efter din kropp. Våra herrträningsbyxor kommer i flera olika mönster, material och stilar för att de ska passa dig och dina behov. Vi har bland annat byxor som kommer med en smalare passform och ribbad nederdel för att ge en bättre rörelsefrihet och som tillåter dig att fokusera på fotarbetet om du spelar fotboll.