alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Träningsställ för herr

 
[427]
1 / 9
Sida:av 9

Fixa en klassisk och funktionell stil med Black Friday: träningsställ för herrar på rea

Med adidas Black Friday: träningsställ för herrar på rea hittar du erbjudanden för en av adidas mest ikoniska silhuetter: träningsstället. Med detta välkända plagg får du inte bara hög komfort men även en legendarisk look. adidas har alltid fokus på komfort i sin design för att du ska kunna eliminera störningsmoment från dina kläder och kunna lägga fullt fokus på träningen. Här hittar du träningsställ som är anpassade efter olika användningsområden och träningsformer för att du ska kunna träna på topp. Ge dig själv bästa möjliga förutsättningar för din träning med adidas Black Friday: träningsställ-outlet.

Välj rätt i adidas Black Friday: träningsställ-outlet

I den stora kollektionen av Black Friday: träningsställ för herrar på rea hittar du rabatt på en mängd olika modeller. För uppvärmningen eller på väg till och från träningen hittar du träningsställ i vidare modeller och raka benslut för att du enkelt ska kunna dra på och av träningsstället över dina kläder och skor för att hålla musklerna varma innan du kommit igång. För löprundor under den kallare delen av året hittar du träningsställ med ståkrage och muddar för att hålla kalla vindar borta från kroppen och inte distraheras av kyla. Du hittar även vindskyddande och fuktavstötande material för att skydda dig mot elementen och kunna träna oavsett väderlek. 

Tidlös stil med designdetaljer från arkiven

Bland den stora kollektionen av Black Friday: träningsställ för herrar på rea hittar du en mängd olika färger och stilar att välja mellan. Här hittar du klassiska jackor och byxor med kontrasterande 3-Stripes längs med ärmar och byxben för en ikonisk stil. Du hittar även den välkända Trefoil-loggan och adidas Badge Of Sport. Välj bland enkla enfärgade och dämpade toner eller piffa upp garderoben med starka färger eller häftiga mönsterkombinationer.