alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Black Friday: Träningsställ för herr

 
[120]
Manchester United Track Pants
Loopback Sweat Pants
Designed for Gameday Full-Zip Jacket
SST Fleece Track Top
Manchester United Track Top
Designed for Gameday Premium Full-Zip Jacket
Designed for Gameday Premium Full-Zip Jacket
Sports Club Track Jacket
adidas Originals Sports Club Sweat Pants
AEROREADY Tricot Quarter-Zip Track Suit
Adicolor Trefoil Plisse Pants
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue Track Top
YOT GFX Hoodie
Future Icons Pants
Arsenal Tiro 21 Anthem Jacket
COMFORT 3 STRIP
Tiro 19 Training Pants
Core 18 Träningsbyxor
Designed for Gameday Premium Full-Zip Jacket
Adicolor Colorblock Track Pants
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil Track Pants
Loopback Sweat Pants
Arsenal Teamgeist Woven Pants
Adicolor Classics 3-Stripes Pants
Tiro Track Jacket
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil Track Top
SST Fleece Track Pants
Manchester United Teamgeist Woven Pants
Trefoil Linear Sweat Pants
Adicolor Colorblock Track Top
Adicolor Classics SST High-Shine Track Pants
R.Y.V. Jacket
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil Track Top
Juventus Windbreaker
Adicolor Spinner Sweat Pants
Adibreak Future Sweat Pants
adidas Sportswear Hooded Track Suit
adidas SPRT Track Pants
Skateboarding SST Track Pant (Gender Neutral)
adidas Z.N.E. Sportswear Track Top
SST Blocked Track Jacket
Juventus Teamgeist Woven Pants
Real Madrid Windbreaker
1 / 3
Sida:av 3

Fixa en klassisk och funktionell stil med Black Friday: träningsställ för herrar på rea

Med adidas Black Friday: träningsställ för herrar på rea hittar du erbjudanden för en av adidas mest ikoniska silhuetter: träningsstället. Med detta välkända plagg får du inte bara hög komfort men även en legendarisk look. adidas har alltid fokus på komfort i sin design för att du ska kunna eliminera störningsmoment från dina kläder och kunna lägga fullt fokus på träningen. Här hittar du träningsställ som är anpassade efter olika användningsområden och träningsformer för att du ska kunna träna på topp. Ge dig själv bästa möjliga förutsättningar för din träning med adidas Black Friday: träningsställ-outlet.

Välj rätt i adidas Black Friday: träningsställ-outlet

I den stora kollektionen av Black Friday: träningsställ för herrar på rea hittar du rabatt på en mängd olika modeller. För uppvärmningen eller på väg till och från träningen hittar du träningsställ i vidare modeller och raka benslut för att du enkelt ska kunna dra på och av träningsstället över dina kläder och skor för att hålla musklerna varma innan du kommit igång. För löprundor under den kallare delen av året hittar du träningsställ med ståkrage och muddar för att hålla kalla vindar borta från kroppen och inte distraheras av kyla. Du hittar även vindskyddande och fuktavstötande material för att skydda dig mot elementen och kunna träna oavsett väderlek. 

Tidlös stil med designdetaljer från arkiven

Bland den stora kollektionen av Black Friday: träningsställ för herrar på rea hittar du en mängd olika färger och stilar att välja mellan. Här hittar du klassiska jackor och byxor med kontrasterande 3-Stripes längs med ärmar och byxben för en ikonisk stil. Du hittar även den välkända Trefoil-loggan och adidas Badge Of Sport. Välj bland enkla enfärgade och dämpade toner eller piffa upp garderoben med starka färger eller häftiga mönsterkombinationer.