alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: Originals

 
[3213]
Pris
59 kr - 2 450 kr
592450

Fynda klassiska stilar bland Black Friday: Originals-rea

Genom årtiondena har adidas tagit fram en mängd ikoniska stilar som gått till historien när de burits av kända atleter. Dessa ikoniska stilar har uppdaterats med ny teknologi och ingår i adidas Originals-kollektion. Bland adidas Black Friday: Originals-rea hittar du klassiska silhuetter och stilar med arkivinspirerade designdetaljer. Här hittar du högfunktionella material på plagg med Trefoil-loggan, Badge of Sport och 3-Stripes detaljer. Med plagg och skor från Black Friday: Originals-outlet får du inte bara en snygg och tidlös stil men även erbjudanden och rabatt på högfunktionella material och teknologier.

Högteknologiska skor i adidas Black Friday: Originals-outlet

Bland adidas Black Friday: Originals-rea hittar du ikoniska skor som kan förändra din träning. Med teknologier som energiåtergivande stötdämpning får du skydd för anklar och leder samtidigt som du får fjädrande och energifulla steg. Välj ett par skor i mjukt skinn med låg skärning runt ankeln för rörelsefrihet och stabilitet på tennisplanen, och med greppande gummisulor kan du snabbt ändra riktning under spelet. För fotbollsplanen hittar du olika sulor för både mjuka och hårda underlag. Med släta ovandelar får du rena tillslag medan ovandelar med textur ger kontroll över bollen för att kunna dribbla bort motståndarna. adidas skor är anpassade efter olika typer av underlag, du hittar till exempel grövre sulor för grepp på ojämna och hala underlag i terräng.

Funktionell design på träningskläder för träning på topp

Med rätt träningskläder kan du förbättra din prestation och eliminera störningsmoment. Bland adidas Black Friday: Originals-rea hittar du kläder i högfunktionella material för extra komfort. Med fuktavledande material håller du dig torr och sval under träningen, och med snabbtorkande ytor slipper du oroa dig över pinsamma svettfläckar på kläderna. Med klassiska kontrasterande 3-Stripes detaljer längs med ärmar och ben får du en klassisk adidas-stil, men du hittar även uppdaterade plagg med mönster och färgkombinationer tillsammans med arkivinspirerade detaljer.