alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

outdoor shorts

 
[44]

Shorts för utomhussport

Vad motiverar dig? Sportig design, lediga retrovibbar och ett brett urval av mångsidiga outfits ger inspiration till en ledig streetstil. När du tränar utomhussport krävs styrka för att nå mållinjen. adidas plagg är tillverkade av material som håller dig bekväm och följer dina rörelser – så att du kan koncentrera dig på att prestera. Kläder med adidas legendariska logotyp är en självklarhet i sportvärlden och inom streetmodet. Våra shorts har en obestridlig adidas-design. Våra shorts för utomhussport ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – shorts för utomhussport från adidas

För alla som vill lämna staden över helgen och prova på livet i det fria: shorts från adidas.

Nylon och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att tillverka våra shorts. Värderar du hållbarhet? Det gör vi också! Det är därför vi använder återvunna material i vår tillverkning. Det innebär att du både slår ett slag för miljön och för dig själv när du ägnar dig åt sport.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med shortskollektioner som TERREX och Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Letar du efter funktionell design i kombination med funktion som du kan känna dig trygg med under alla förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den perfekta följeslagaren. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skriver reglerna åt sig själva.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig slå ditt personbästa. Superfunktionell teknologi som AEROREADY, CLIMALITE och CLIMACHILL utgör en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med shorts inkluderar Ultimate365, TERRE Speed och Parley. Vi vill ha plastfria hav och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial. Det finns shorts i blått, svart, vitt och många andra färger.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt maratonloppet, triathlonet eller vandringen. Shorts för utomhussport från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att uppnå dina mål varje dag.