alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Black Friday: Stan Smith

 
[3]

Upplev skillnaden med ikoniska sneakers på Black Friday: Stan Smith

Ett par nya skor är alltid trevligt, men det finns vissa skor som är lite bättre än andra. På Black Friday: Stan Smith hittar du skor som verkligen har en rik historia. Vi har haft dem i vårt sortiment sedan 70-talet, och fastän vi älskar att komma på nya häftiga modeller så är det något som får oss att alltid återkomma till Stan Smith. Designen är lätt att känna igen på håll och är oerhört populär. De mest klassiska skorna är vita, men på Black Friday: Stan Smith kan du hitta skor i andra färger som hjälper dig att sätta din egen prägel på det hela.

Miljövänliga material på vår Black Friday-outlet på Stan Smith

En sak som gör att skorna på adidas Black Friday-outlet på Stan Smith är extra bra fynd är deras material. Många av skorna i Stan Smith-kollektionen är gjorda av återvunnen polyester. Den i sin tur har tillverkats av plast som man har räddat från att hamna i havet. På det viset är skorna inte bara snygga och bekväma, utan också miljövänliga. Dessutom är skorna slitstarka så du kan använda dem länge innan du behöver byta ut dem, vilket även det är bra för miljön.

Ta hand om dina Stan Smith på rätt sätt

Många vågar inte köpa vita skor eftersom de är rädda för att de ska se smutsiga ut snabbt. Men det finns några saker du kan göra för att de ska hålla sig fräscha. Börja med att impregnera skorna. Det skyddar nämligen inte bara mot vatten utan gör också att smuts inte sätter sig lika lätt. Rengör skorna regelbundet med en skummande skorengöring och en trasa. För det mesta räcker den här behandlingen för att skorna ska hålla sig vita, du kan också tvätta av skosnörena då och då.