alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: Superstar

 
[176]
Pris
235 kr - 1 720 kr
2351720
1 / 4
Sida:av 4

Black Friday: Superstar-rea från basketplanen till modevärlden

Genom årtiondena har adidas tagit fram flera ikoniska silhuetter och modeller som revolutionerat sportvärlden såväl som modevärlden. Superstar-skon är en sådan ikonisk modell som blev känd på 80-talet både på basketplanen och inom street-modet. Skornas välkända tandade 3-Stripes detaljer såväl som den låga skärningen och det mjuka lädret är en klassisk stil som fungerar lika bra till vardags som till träningen. Bland adidas Black Friday: Superstar-rea hittar du flera olika modeller av den klassiska träningsskon. Välj bland en mängd olika färgkombinationer och modeller i adidas Black Friday: Superstar-outlet.

Förbättra ditt spel på basketplanen med Black Friday: Superstar-outlet

Bland adidas Black Friday: Superstar-rea hittar du skor som inspirerats av 80-talets originalmodell. Skorna har en låg skärning runt ankeln för att du ska få full rörelsefrihet på basketplanen. Det mjuka lädret formar sig efter fötterna medan den klassiska snäcktån skyddar mot stötar. Här hittar du klassiska modeller med tandade 3-Stripes längs med sidorna såväl som uppdaterade skor med perforerade 3-Stripes för en mer minimalistisk stil. Du hittar även nya modeller som Superstar snörlösa modeller som du bara kan dra på och av utan att behöva snöra skorna. adidas Superstar-skor kommer i storlekar för dam och herr men även i juniorstorlekar för barn. För de allra yngsta atleterna har skorna uppdaterats med kardborreknäppning istället för snörning för att underlätta att ta på och av skorna. 

Ledig stil i Superstar-sneakers

Med adidas Superstar-skor får du en ledig sportstil tack vare skornas skinnovandel och låga skärning. Om du vill piffa upp garderoben kan du välja en modell med kontrasterande färger på 3-Stripes och hälkappa för en härlig färgklick. Du hittar flera modeller med vit bas och stark färg på kontrasterande designdetaljer. Du kan också välja modeller med en guldfärgad snäcktå för en annorlunda och spännande design. Med adidas Superstar får du en klassisk basketsko som fungerar lika bra till träningen som till vardags.