alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

GORE-TEX® vandringsskor

 
[59]
1 / 2
Sida:av 2

Upplev naturen med torra fötter tack vare GORE-TEX® vandringsskor

När du ska ut på äventyr så gäller det att välja rätt skor. Du måste anpassa dig efter naturen och alla väderomslag och terräng den bjuder på. Då kommer våra GORE-TEX® vandringsskor väl till pass. Vi har skor för alla sorters vandringar, från långrundor med hunden i stadsparken till långa vandringar i fjällen. Du bestämmer själv vilken nivå du vill lägga dina upptäcktsfärder på och kan sedan välja exakt de skorna som gör att du kan gå precis så långt du vill. Gemensamt för alla våra vandringsskor är att de har ordentliga sulor med bra grepp så du inte halkar, oavsett underlag. GORE-TEX® fungerar som ett membran som skyddar dina fötter mot väta, men samtidigt ventilerar bort fukt från fotsvett.

Välj ett par GORE-TEX® vandringskängor med rätt egenskaper

Att vandra på sommaren och på vintern är två skilda saker, och ofta innebär det att du behöver anpassa ditt skoval efter säsong. Vi har både fodrade kängor och skalkängor så du kan hitta rätt tjocklek. Höjd på skaftet och materialval skiljer också de olika modellerna av GORE-TEX® vandringskängor åt. Till exempel har kanske sommarmodeller meshpartier för att dina fötter ska hålla sig svala.

Sköt om dina kängor ordentligt

Dina kängor tar hand om dina fötter, så det är inte mer än rätt att du tar hand om dem i gengäld. Även om skorna har GORE-TEX® så bör du impregnera dem för att göra dem helt vattentäta innan du börjar använda dem. Du bör också fylla på impregneringen regelbundet. Det kan du göra när du märker att vatten inte längre pärlar sig på ytan när de blir blöta. Tänk också på att göra rent kängorna när de blir smutsiga. Använd ett skoskum anpassat för materialet och en mjuk trasa så kommer du kunna vandra många mil i dessa skor.