alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

vandringsjacka

 
[142]
1 / 3
Sida:av 3

Vandringsjackor

Har du också extremt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör stor skillnad. Med våra outfits får du utsökt stil utan att förlora dynamiken. Hur hanterar du sviktande motivation? När du tränar vandring är du alltid din egen värsta motståndare! Våra outfits är elastiska och följer kroppens rörelser, så att du får maximal rörelsefrihet och ingenting håller dig tillbaka när du tränar. Världen väntar runt hörnet. adidas vandringsjackor har designats för att skydda dig i ur och skur – till skogs, i bergsterräng och i staden. Med dessa vandringsjackor kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – vandringsjackor från adidas

På nya stigar – med outdoorprodukter kan du upptäcka världen på nytt dag efter dag. Förbli fri och nyfiken: vandringsjackor från adidas.

Nylon, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att producera våra vandringsjackor. Värderar du hållbarhet? Samma här! Det är därför vi använder återvunna material i vår tillverkning. Det innebär att du både slår ett slag för miljön och för dig själv när du sportar.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance eller TERREX – med adidas-vandringsjackor gör du inte bara intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Letar du efter funktionell design och funktion som du kan räkna med under alla förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den perfekta följeslagaren.

Med teknologier som PRIMALOFT, GORE-TEX och PERTEX är du rustad för alla situationer. COLD.RDY, AEROREADY och CLIMAWARM absorberar fukt, håller kylan ute och ger behaglig värme åt alla ansträngda muskler. Parley, MyShelter och RDY är våra mest välkända kollektioner med vandringsjackor. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras omsorg om vår planet med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden formar grunden i hela vår kollektion. Våra vandringsjackor finns i orange, grått, svart och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer och herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Längdskidåkning, maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra exakt det. Visa din alldeles egna stil med vandringsjackor från adidas.