alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

vandring shorts

 
[16]

Shorts för vandring

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Hur tacklar du sviktande motivation? När du tränar vandring kommer du alltid att vara din egen värsta motståndare! Våra outfits är elastiska och följer kroppens rörelser, så att du får maximal rörelsefrihet och ingenting håller dig tillbaka när du tränar. Kläder med adidas legendariska logotyp har sin självklara plats på sportens arena och inom streetmodet. Våra shorts har en omisskännlig adidas-design. Med dessa shorts för vandring kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – shorts för vandring från adidas

Äventyren väntar dig utanför de gamla hjulspåren. Vi har ett komplett utbud av produkter för oförglömliga friluftsäventyr: shorts från adidas.

Våra shorts är tillverkade av nylon.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med shortskollektioner som TERREX ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Letar du efter funktionell design och säker funktion i alla lägen? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den optimala följeslagaren. Superfunktionell teknologi som CLIMACHILL, CLIMALITE och AEROREADY lägger grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar shorts i kollektionerna TERRE Speed, RDY och Clima. Vi har shorts i grått, svart och blått.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för damer och herrar. 3-Stripes är alltid rätt för vandringen. Framtiden börjar idag. Välj våra shorts för vandring från adidas – nu är stunden inne.