alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
Gratis leveransalternativ och 100 dagars retur
Beställ online & hämta upp i butik

Outdoorbyxor

 
[65]
1 / 2
Sida:av 2

Outdoorbyxor för vandring och äventyr

När du är ute i vildmarken ska du inte behöva oroa dig över vad du har på dig. Kläderna ska göra det möjligt för dig att upptäcka och röra på dig utan att något skaver eller sitter obekvämt. Samtidigt behöver de ge dig skydd mot väder och vind, värma dig när det är kallt och svalka ner dig när det är varmt ute. Därför har vi outdoorbyxor i material som är anpassade för olika årstider samt olika längder så du kan hitta exakt rätt par byxor för att dina äventyr ska bli så bra som möjligt.

Skillnaden på outdoorbyxor och träningsbyxor

Många som inte är vana vandrare använder vilka bekväma byxor de än har till hands, särskilt träningsbyxor. Men det finns några fördelar med särskilda outdoorbyxor som kan vara bra att känna till om du ska börja vistas mer ute i naturen. En sak är passformen, som är lösare än träningsleggings, exempelvis. Den gör att du kan röra på dig utan att byxorna eventuellt glider ner när du klättrar över stock och sten och gör att det finns rum för luft att cirkulera så du inte blir svettig. De har också fler praktiska fickor, vilket verkligen kan vara till nytta när man är ute på tur. Slutligen är materialet i byxorna mer tåligt än i träningsbyxor, eftersom det helt enkelt krävs mer av dem. De ska inte gå sönder för att de rispas av en gren med taggar eller få fula fläckar när det kommer lera på dem.

Så vet du om du hittat rätt byxor

Vi rekommenderar byxorna på denna sida till dem som gillar att vara ute i naturen och som älskar att vandra och vill ha något praktiskt och bekvämt som håller för det mesta som kan hända när man är ute och njuter av naturen.