alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: Herrväskor

 
[181]
Black Friday. Nyheter
Storlek
Pris
65 kr - 780 kr
65780
1 / 4
Sida:av 4

Populära Black Friday herrväskor

Om du är trött på att försöka få ner allt i dina fickor eller om du har insett att det är omöjligt att ha med den bärbara datorn i bakfickan så är Black Friday herrväskor garanterat för dig. Våra snygga och bekväma ryggsäckar kommer med bland annat ett fack speciellt anpassat och fodrat för din ömtåliga dator så du alltid kan ha den med dig när du är ute på språng. Dessutom slipper du oroa dig för att överhettas då axelbanden och bakpartiet på ryggsäcken kommer med smarta meshinfällningar som hjälper till att hålla kroppstemperaturen i schack, dessutom kan du enkelt justera de vadderade axelbanden så väskan sitter ergonomiskt för att undvika onödiga skav. Om du inte behöver ha datorn med dig fungerar det även bra med en liten stilren midjeväska som garanterat tar din sportiga stil till nya höjder. Välj gärna en med retrosymbolerna Trefoil och 3-Stripes eller varför inte ett nytt coolt grafiskt tryck. Oavsett vilken väska du väljer så finns det garanterat en bland Black Friday herrväskor som passar dina unika behov.

Väskor för män som höjer ribban

Bara för att något är billigt behöver det inte betyda att det gått ut ur modet, det betyder bara att du är på väg att göra ett riktigt kap. Att fynda och försöka hitta väskor för män på outlet kan ibland vara en utmaning i sig själv då väskorna på rean oftast tenderar att vara väldigt omoderna. Vi tycker inte att det är rättvist och har därför försökt att samla några av dina favoriter så du kan hitta din nya väska som även kommer att underlätta ditt liv. Självklart kommer väskor för män i olika modeller men även med olika grafiska tryck så du kan välja om du vill ha en väska med ditt favoritlags emblem eller om du hellre kör på något mer i adidas-anda.