alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Hoodies

 
[79]
Dam Originals Vit HoodieDam Originals Vit Hoodie

Hoodie

Dam Originals

1 / 2
Sida:av 2

Var alltid varm och redo i snygga Black Friday hoodies

Oavsett om du är uppe tidigt på morgonkvisten för att hinna med ett uppfriskande träningspass innan jobbet eller skolan eller om du är på väg till din avkopplande kvällspromenad så håller alltid stilrena Black Friday hoodies dig varm. Dra enkelt upp huvan när vinden kyler ner öronen och dra åt dragskon för extra skydd. Stoppa in händerna i fickorna och känn hur din kropp sakta värms upp. Med fuktabsorberande AEROREADY slipper du dessutom oroa dig över att bli överhettad när pulsen börjar öka. För att vara extra snäll mot naturen har vi med största möjliga utsträckning använt oss av naturvänliga alternativ så som återvunnen polyester. Vi samarbetar även med Better Cotton Initiative för att skapa en bättre bomullsodling internationellt - för både naturen och människorna.

Det nya favoritplagget - huvtröjan

Att en huvtröja måste vara "fyrkantig" och tråkig är inte ett problem vi längre har, vi har mängder av olika stilar från de mer klassiska lössittande till mer intressanta modeller så som croppade huvtröjor och Black Friday hoodies mixade med olika material för att skapa en mer tuff känsla. Som om inte det vore tillräckligt kunde vi inte låta bli att ge vissa av våra huvtröjor lite mer färg och cool design med hjälp av grafiska tryck skapade i samarbete med inspirerande och kreativa designers som hjälper oss att uttrycka den där äkta sportkänslan. Självklart har vi som vanligt studerat och analyserat våra hårt tränade atleter för att förstå bättre vad behovet är, vilket har tillåtit oss att skapa huvtröjor med många tekniska finesser. Så varför drar du inte på den där huvtröjan som kommit att bli din favorit? Den där med en schysst Trefoil-logga eller var det med 3-Stripes? Oavsett vad så vet vi att du är redo att ta dig an dagen och slå nya personliga rekord som verkade omöjliga innan du gav de ett försök. Din tid är nu och du är redo!