alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Hoodies

 
[347]
1 / 8
Sida:av 8

adidas hoodies

Håll värmen före och efter träningen med adidas hoodies, eller mys i vardagen med mjuka huvtröjor i sportig stil. adidas hoodies är ett basplagg som har stort användningsområde och tröjorna kommer i storlekar och modeller för dam, herr och barn. Välj mellan klassiska huvtröjor med känguruficka eller blixtlåsvarianter för ett mångsidigt jack-liknande plagg. Bland adidas hoodies hittar du klassiska designelement som 3-Stripes, Badge of Sport och Trefoil-loggan, men även rolig ny design från samarbeten med bland annat Pharrell Williams och Stella McCartney.

adidas Z.N.E.

Kollektionen adidas Z.N.E. skapades för att hålla atleter bekväma innan och efter träningen. adidas Z.N.E.-hoodies är därför skapade för att ge en distraktionsfri känsla som passar både under uppvärmningen och för att hålla värmen mellan passen. Huvtröjorna har en avslappnad stil som prioriterar din bekvämlighet och snabbt kan dras på över träningskläder. Huvtröjorna från kollektionen kommer därför med blixtlåsstängning framtill för att du enkelt ska kunna dra på plagget och reglera värmen.

Designsamarbeten

Förutom klassiska element som 3-Stripes och adidas loggor hittar du även ny design och grafik från våra designsamarbeten. För en chic och stilsäker huvtröja är Essentials Printed Hoodie från adidas by Stella McCartney ett självklart val. Huvtröjan har en ledig passform och kommer i roliga men sofistikerade mönster. För att hylla mänskligheten med djärva färger och tryck finns huvtröjor från Pharrell Williams samarbete med adidas i regnbågsfärgade tryck.

Miljövänliga material

Flera av adidas hoodies är skapade av miljövänliga material som värnar om naturen. Med huvtröjor i organisk bomull kan du vara säker på att materialet tagits fram under rättvisa arbetsförhållanden och utan miljöförstörande kemikalier. Tröjor i återvunnen polyester minskar på koldioxidutsläppen genom att omarbeta polyesterfibrer från begagnade plagg. Huvtröjor och sweatshirts i adidas havsplast är gjorda i material skapade av insamlad plast från stränder och kustremsor runt om världen för att undvika förorening av våra hav.