alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

Hoodies

 
[429]
1 / 9
Sida:av 9

Huvtröjor för hela familjen – stora som små

Att man håller leder och muskler varma är inte bara viktigt under ett träningspass för att undvika onödiga skador men även på fritiden, helst för att slippa bli nedkyld vilket ofta leder till dryga förkylningar. Med en skön hoodie kan du enkelt hålla dig varm när temperaturen sjunker. Om du vill använda din hoodie från adidas på dina vilodagar under en jacka rekommenderar vi någon av våra huvtröjor tillverkade i skönt fleecematerial. Våra huvtröjor är speciellt framtagna för dig och din sport då vi vet att det finns mängder av olika aktiviteter som kräver olika teknologi och funktioner. Förutom att tänka på dina behov har vi även tänkt på naturen runtomkring oss och försökt att satsa så mycket som möjligt på naturen och omgivningen runtomkring oss genom att använda bland annat organisk bomull för att undvika onödiga kemikalier och skapa rättvisare arbetsförhållanden. Dessutom använder vi oss av återvunnen polyester som kommer från bland annat plastavfall som samlats upp från kustremsorna och stränderna. 

Hoodies från adidas är basplagget som gör din garderob komplett

Huvtröjan har kommit att bli ett kärt barn med många namn men även med mängder av användningsområden då det kommit att bli ett måste i de flestas garderob, för ärligt talat vem använder inte sin adidas hoodie som en jacka ibland? Speciellt om den har en hel dragkedja som underlättar regleringen av både värmen och på- och avtagandet. Självklart hittar du de klassiska huvtröjorna med ikoniska designdetaljer så som Badge of Sport, Trefoil-loggan och de distinkta 3-Stripes-ränderna. Om du däremot önskar att ha en annorlunda men fortfarande sportig huvtröja har vi även samarbeten med kända designers från och till för att du ska få den där unika känslan. Släng på dig din nya tröja och ge dig ut och trotsa vädret för att få resultaten du har väntat på.