alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

CYBER MONDAY: KLÄDER

 
[4292]

Fyll på garderoben med vår Black Friday: klädrea

Nya kläder kan vara början på ett nytt liv, nya rutiner, nya möjligheter. Eller så sätter de bara lite guldkant på tillvaron. Oavsett vad du behöver för kläder finns det mängder med plagg att fynda på vår Black Friday: klädrea. Här finns både rena träningskläder och athleisure wear, alltså träningsinspirerat mode. Till exempel är våra snygga tracksuits väldigt populära. De går bra både att träna och hänga i när du vill ta det lugnt. På adidas Black Friday: klädrea hittar du kläder till hela familjen, herr, dam och barn. Passa på att fylla på med träningskläder du kan behöva under året tills det är dags för nästa rea.

Något för varje tillfälle på vår Black Friday-outlet på kläder

Oavsett vilka träningsmål du har kan du hitta plagg på vår Black Friday-outlet på kläder som hjälper dig att nå dem. Vill du bli vigare? Vi har sköna yoga leggings med ordentlig stretch som klarar det mesta. Vill du börja springa varje dag? Satsa på en löparjacka som blockerar vind och vatten så vädret aldrig stoppar dig. Om du ska börja träna någon ny sport är det här även ett gyllene tillfälle att köpa alla kläder du behöver. Till exempel har vi fotbollskläder, golfkläder och badkläder för simning. Genom att köpa allt nu när det är rea kan du spara och det blir billigare att börja med nya sporter och träningsformer.

Miljövänliga material i våra kläder på Black Friday

Något som vi på adidas jobbar mycket med är att minska vårt avtryck på miljön. Det gör vi till exempel genom att använda oss mycket av återvunna material. Många av plaggen på rean är gjorda av plast som har räddats från kustområden för att minska plasten i haven, så du kan ha riktigt gott samvete när du har på dig dina nya kläder.