alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Sneakers

 
[557]
Dam Vandring Svart HOTAKIDam Vandring Svart HOTAKI

HOTAKI

Dam Vandring

Dam Originals Grå OZWEEGO WDam Originals Grå OZWEEGO W

OZWEEGO W

Dam Originals

1 / 12
Sida:av 12

Var redo att nå nya höjder med Black Friday: sneakers

adidas kollektion av sneakers och träningsskor har designats med inspiration från adidas arkiv men med uppdaterad teknologi för att du ska få högkvalitativa skor som ger dig möjlighet att förbättra din träning och dina resultat. Bland adidas Black Friday: sneakers hittar du reor och rabatter på ikoniska silhuetter. adidas har anpassat sina kollektioner så du får skor som är gjorda för att stödja de rörelser du behöver för just din träningsform. I adidas Black Friday: sneakers-outlet hittar du därför skor som är anpassade för allt från gym och löpning till terräng och friluftsliv. 

Välj rätt i adidas Black Friday: sneakers-outlet

Bland modellerna på rea hittar du ikoniska skor som designats specifikt för olika träningsformer. Välj ett par lågt skurna skinnskor för tennisplanen så du får så bra rörelsefrihet och flexibilitet för anklarna som möjligt. Med en greppande gummisula får du optimalt grepp på tennisplanen och kan snabbt ändra rörelseriktning under spelet, och med adidas lätta Primeknit-skor får du perfekta sneakers till gym och löpning. Ovandelen ger en strumpliknande passform så skorna hänger med i varje steg medan det ventilerande materialet ger dig svala och torra fötter. Energiåtergivande mellansulor ger dig både stötdämpning för att skydda lederna samt extra fjädring i dina steg. För utomhusbruk och terräng hittar du skor med grövre sulor som ger dig ordentligt med grepp på hal och ojämn mark. 

Ikoniska silhuetter för en fräsch look

Bland Black Friday: sneakers hittar du rabatt på ikoniska silhuetter som burits av världens främsta atleter. Med klassiska inslag som kontrasterande adidas 3-Stripes längs med fotens sida och kontrasterande hälkappor får du en fräsch och tidlös look. Matcha dina sneakers med adidas sportstrumpor för att öka passformen i dina skor. adidas strumpor ger dig en skön och fixerande känsla för ökad stabilitet samtidigt som du slipper glid och friktion i skorna.