alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Black Friday: Sweatshirt

 
[141]
1 / 3
Sida:av 3

Black Friday sweatshirt för alla väder och humör

Oavsett om du gillar en tjockare Black Friday sweatshirt eller en tunnare genomskinlig meshkonstruerad sweatshirt som tillåter din fantastiska outfit du har under den där långärmade tröjan att faktiskt synas så finns det garanterat en som passar dig. Om du gillar mönster och galna tryck kommer du garanterat inte bli besviken när du ser alla våra alternativ som tar dig tillbaka i tiden men även in i framtiden - självklart har vi även mer enfärgade och enkla sweatshirts om färgglada tröjor med spännande tryck inte är för dig. Vi har valt att förbättra favoriterna genom att skapa smart teknologi så som AEROREADY som hjälper din kropp att andas när hettan stiger men även genom att ta det självklara valet att till största möjliga utsträckning använda material som är återvunnet och ekologiskt. Om du lätt blir nedkyld rekommenderar vi en sweatshirt med huva så dina öron och ditt ansikte kan skydda sig från kalla drag. Om du däremot enkelt blir överhettad och endast vill ha något enkelt över din t-shirt eller linne rekommenderar vi någon av våra tunnare sweatshirts eller varför inte croppade modeller som även skapar en intressant look.

adidas sweatshirts för hela familjen

En adidas sweatshirt passar inte bara vuxna men även barn, för visst kan det vara roligt att matcha med ditt barn då och då? Under vissa perioder har vi Black Friday sweatshirts som kommer med lagemblemet från ditt favoritlag så du kan visa lite extra support. Annars kan du förvänta dig att hitta våra klassiska adidas-loggor så som Trefoil och 3-Stripes som kan få vem som helst att bli lite extra nostalgisk. Göm den där tråkiga t-shirten under en snygg sweatshirt och bege dig ut på spännande äventyr, om tröjan är lite varmare kan du även lämna din jacka hemma.