alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Black Friday: Tofflor

 
[12]

Ta hand om dina fötter med Black Friday: tofflor

Dina fötter få utstå rätt mycket när man tänker på det. Långa löpturer, svettiga pass på gymmet och snabba vändningar när du sportar kan göra fötterna trötta. Med Black Friday: tofflor får du chansen att ge fötterna något tillbaka. Dessa underbara sandaler har en fotbädd med Cloudfoam, och ja, det är precis som det låter. Det känns som att gå på moln, precis vad som behövs för att kompensera för din aktiva livsstil. Med Black Friday: tofflor kan du låta fötterna återhämta sig så du snart är redo för nya träningspass igen. Tofflorna är snabbtorkande och slitstarka, så du behöver inte oroa dig för att de ska bli blöta.

Vår Black Friday-outlet på tofflor – perfekta för simning

Vad har du på fötterna på väg till bassängen? På adidas Black Friday-outlet på tofflor hittar du badtofflor som är speciellt anpassade för simning och bad. De tål vatten och du kan till och med ha på dig dem om du badar i havet och vill försäkra dig om att du inte trampar på något vasst som lurar på botten. De är perfekta att packa med sig i väskan eftersom de både tar lite plats och är väldigt lätta. De är också smidiga att göra rent med en trasa och lite rengöringsmedel för skor. Vill du göra det riktigt lätt för dig har du på dig dem i duschen efter simningen, så är de i princip självrengörande. Men det är inte bara till simningen du kan använda reavarorna från vår Black Friday-rea på tofflor. De går alldeles utmärkt att använda som vanliga sandaler till dina favoritoutfits på sommaren. De är också praktiska att ha nära till hands om du ska gå ut och göra något snabbt och inte orkar hålla på och knyta skosnören.