alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Joggingbyxor

 
[87]
1 / 2
Sida:av 2

Flyg fram i spåret med Black Friday: joggingbyxor

Med adidas träningskläder får du högteknologiska material med funktionell design för att du ska kunna prestera på topp. I kollektionen av löparkläder hittar du plagg som är specifikt anpassade för denna typ av träning och som ger dig full rörelsefrihet och hög komfort. Här hittar du en mängd olika modeller av Black Friday: jogginbyxor till reapriser. Ge dig själv de bästa förutsättningarna för att träna på topp genom att eliminera störningsmoment från dina kläder. I adidas Black Friday: joggingbyx-outlet får du byxor som låter dig lägga fokus på dina mål istället för på dina kläder. Med snygga stilar i klassisk arkivinspirerad design kan du känna dig självsäker i spåret och få en snygg träningsstil.

Högfunktionell design i adidas Black Friday: joggingbyx-outlet

adidas har anpassat sina kollektioner efter olika sporter då olika typer av träning kräver olika rörelser. Med kläder som främjar dina rörelser får du bättre chans att optimera din träning. Bland adidas Black Friday: joggingbyxor hittar du erbjudanden och rabatter på högteknologiska plagg med material som håller dig bekväm. Bland annat hittar du snabbtorkande material som eliminerar risken för pinsamma svettfläckar på kläderna så du kan träna med fullt självförtroende. Du hittar även byxor med material som leder bort värme och fukt från huden så du håller dig sval och torr under träningen. Med muddar längst ner på byxbenen och smal passform får du byxor som inte är i vägen för dina rörelser utan låter dig flyga fram i spåret eller på löpbandet. 

Tidlös design med ikoniska designdetaljer

Här hittar du designinslag som för tankarna till legendariska atleter. Bland annat hittar du byxor med adidas klassiska kontrasterande 3-Stripes längs med sidorna och adidas Trefoil-logga. Du kan även piffa till garderoben med mönstrade byxor eller härliga färgkombinationer. Matcha dina joggingbyxor med adidas löparskor för en fulländad look.