alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
Gratis leveransalternativ och 100 dagars retur
Beställ online & hämta upp i butik

Mjukisbyxor

 
[260]
1 / 6
Sida:av 6

Sköna mjukisbyxor för både uppvärmning och vardag

Älskade, underbara mjukisbyxor! Finns det något annat plagg som är lika mysigt som en mjukisbyxa? Vi har adidas mjukisbyxor för hela familjen, stora som små, och de passar lika bra under ett hårt träningspass såväl som att bara mysa i. Självklart kommer de med någon av våra ikoniska emblem och loggor, 3-Stripes eller Trefoil, som genast ger dig en streetstyle-känsla. Gör dig redo att ta dig an dagens alla utmaningar, även om det är en lugn dag.

adidas mjukisbyxa håller dig torr

Förutom att behålla värmen hjälper ett par joggers att hålla dig torr under hela träningspasset på grund av det snabbtorkande och ventilerande materialet och meshinfällningar. För att du enkelt ska kunna ta med dina värdesaker under träningspasset kommer byxorna med fickor. Kläder är en stor bov när det kommer till klimatpåverkan, därför har vi valt att ta ställning och använder oss av återvunnen polyester och organisk bomull för att minska avfall till största möjliga utsträckning så du som kund slipper välja mellan att vara klimatsmart och modeinriktad. Om du gillar att ha på dig mjukisbyxor när kylan står på men sedan ta av de när du blir varm, har vi designat de med smarta dragkedjor på bensluten som gör det enkelt för dig att ta av och på byxorna över skorna.

Vilket årtionde var din joggingbyxa?

Alla har vi ett årtionde som var favoriten, åtminstone när det kommer till musik, mode och livsstil. Det behöver inte betyda att vi ännu var födda under det årtiondet men genom bilder och berättelser har vi kommit att bli förälskade i årtiondet som vi kanske missade. För att du enkelt ska kunna återuppleva eller uppleva ett gammalt årtionde har vi valt att återskapa modet så du enkelt kan njuta av ditt favoritår. Om du vill ha en enhetlig stil, släng på en tjock tröja som matchar dina mjukisbyxor från adidas och skapa ditt eget träningsställ.