alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Träningsbyxor

 
[599]
Adicolor Classics Primeblue SST Track Pants
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil Track Pants
Condivo 22 Training Pants
3-Stripes Pants
Adicolor Essentials Trefoil Pants
Adicolor Essentials Trefoil Pants
Training Colorblock Pants
Entrada 22 Presentation Pants
Fleece SST Track Pants
Blue Version Tie-Break Track Pants
adidas Originals Class of 72 Track Pants (Gender Neutral)
Track Pants
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil Track Pants
Adicolor Classics 3-Stripes Pants
AlphaStrength Woven Zip Pants
Adicolor Classics 3-Stripes Pants
Adicolor Heritage Now Flared Track Pants
Adicolor Classics Firebird Primeblue Track Pants
Tiro Essential Pants
Fleece Pants
Entrada 22 Training Pants
AEROREADY Designed for Movement Training Pants
Adicolor SST Track Pants
Adicolor Classics 3-Stripes Pants
COLD.RDY Training Pants
Adicolor SST Track Pants
Adicolor Essentials Trefoil Pants
Run Icon Pants
Tiro 21 Training Pants
Tiro Essential Pants
Adicolor Essentials Trefoil Pants
Skateboarding SST Track Pants (Könsneutrala)
adidas Originals Class of 72 Track Pants (Gender Neutral)
Adicolor 3-Stripes Cargo Pants
Skateboarding SST Track Pants (Könsneutrala)
Fast Running Pants
Own the Run Soft Shell Pants
Essentials French Terry 3-Stripes Pants
Entrada 22 Presentation Pants
Adicolor Heritage Now Velour Pants
Adicolor Heritage Now Striped Track Pants
3-Stripes Pants
Adicolor SST Track Pants
1 / 13

Träningsbyxor & Mjukisbyxor som garanterat är en must have!

Okej, det är sant att vi alltid nämner alla garderobsmåsten men ärligt talat mjukisbyxor är definitivt en must have!  – vi är nästan 100 % säkra på att du håller med. Med ett par adidas mjukbyxor blir det lättare att ta dig från sängen till brunchen, hemifrån till träningslokalen eller varför inte bara strunta i allt och ta det extremt lugnt för en gångs skull? Vi är säkra på att du kommer kunna mysa ner dig ordentligt i ett par joggers. Då naturen är viktig tar vi såklart hänsyn till den genom att använda oss av återvunnet och organiskt material när det går. För kyliga dagar kan du glädjas av en mjukisbyxa tillverkad i bland annat värmande fleece – risken är dock att du avbokar allt för dagen och vilar upp dig, men vilodagarna är minst lika viktiga som träningsdagarna, eller hur var det nu? Förvara dina värdesaker i de smarta fickorna och ge dig ut på spännande äventyr i dessa träningsbyxor. Dagen har 24 timmar och frågan är hur du väljer att spendera dem?

Bekväm och moderiktig i en sweatpant

Favoritplagg som har många namn är oftast de mest populära och då inkluderar vi självklart vår älskade joggingbyxa. Eftersom det redan är svårt att välja saker och ting har vi bestämt att ge dig ännu en utmaning när det kommer till dina nya mjukisbyxor. Vi har nämligen skapat de i olika modeller, material, färger och med olika designelement. Självklart hittar du våra mest kända och ikoniska kännetecken så som Badge of Sport, Trefoil och 3-Stripes, men även mer uppdaterade och modernare 3D-versioner av loggorna och med andra coola grafiska tryck. Det absolut bästa är att sportkläder har kommit att bli ett modestatement de senaste åren vilket innebär att du säkert kan bära upp dina mjukisbyxor och fortfarande se extremt stylish ut!